Didem ve Sinem Balık

Didem ve Sinem Balık

Tarihler: 15 Aralık 2019 Pazar ~ 15 Aralık 2019 Pazar 15 Aralık 2019 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: - Tam 36.50 TL İndirimli 26.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://www.crrkonsersalonu.org/

E Posta: info@crrkonsersalonu.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2019 ~ Ara 15, 2019
Operanın ikizleri Didem ve Sinem, Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleşecek ”Aşkın Müziği“ konserinde İstanbul Kent Orkestrası ile buluşacak!

Şef
: Hakan Cumhur

Aşkın coşkusunu ve hüznünü müziklerine yansıtan Balık Kardeşler; Hanabera, Dicitencello Vuie, Aranjuez, Youkali, Cielito Lindo, You Never Walk Alone, Amapola gibi farklı eserleri yorumluyorlar. Sanatçılar, Carmen, Üç Kuruşluk Opera, Ayşe Opereti, Lüküs Hayat, Chicago, Evita, müzikallerden ve zarzuelladan oluşan repertuvarları ile seyircisine güzel bir seçki hazırladılar. 

Didem & Sinem Balık
Opera Twins adıyla tanınan Didem ve Sinem Balık, İzmir'de doğdular. 7 dildeki repertuvar çeşitliliğiyle birçok uluslararası festivale katılan Opera Twins'in repertuvarlarında; Opera aryaları ve düetlerinin yanı sıra, Türk ve Arjantin Tangoları, Türk ve Broadway Müzikalleri, Operetler, Zarzuella, Film müzikleri, Türk bestecilerinden eserler de bulunmaktadır. 

İBB Kent Orkestrası
Kent Orkestrası, İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulduğu 1989 yılından bu yana, klasik, pop caz, yerli-yabancı pop, müzikaller, film müzikleri ve dünya müziklerinden oluşan geniş yelpazeli repertuvarı ile marka haline gelmiş bir orkestradır. Dört seçkin solisti ve 2009 yılında bünyesine kattığı yaylı sazlar ile “Senfonik Pop Orkestrası” niteliği kazanan orkestramız, yurt içi ve yurt dışında verdiği konserleriyle birçok ödüller alarak ülkemizin gururu olmuştur. 

Başta CRR Konser Salonu olmak üzere Kültür Merkezlerinde, halka açık konser alanlarında, üniversitelerde, okullarda, parklar ve meydanlar gibi çeşitli alanlarda ücretsiz halk konserleri veren Kent Orkestrası, kadrosu ve repertuvar genişliği ile ülkemizde ayrı bir özelliğe sahiptir. Yurt içi ve yurt dışında birçok ünlü solist ile konserler veren orkestra, yepyeni projeler ile var olmaya devam etmektedir. 

- Konser başladıktan sonra gelen misafirlerimiz balkon kısmına alınacaktır.- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir. 7 yaş altı salona alınmaz.- İndirimli Biletler: Öğrenci, Öğretmen, Basın Kartı Sahipleri, Engelliler, 60 yaş üstü, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri için geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT