Die!Die!Die!

Tarihler: 28 Mayıs 2011 Cumartesi ~ 28 Mayıs 2011 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: İndigo

Ücret: 18,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, İndigo

Adres: Tomtom Mah. Istiklal Cd. Akarsu Sk. No:1-2-4-5 Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 28, 2011 ~ May 28, 2011

2003 yılının sonlarına doğru Andrew Wilson (Gitar/ Vokal) ve Michael Prain (Davul) tarafından Yeni Zelanda`da kurulan grup, ilk albümlerini, Nirvana, Pixies, Pj Harvey gibi büyük isimlerin albümlerine imza atmış olan Steve Albini ile beraber 2005 yılında kaydetti.

Bu albümden sonra yoğun bir uluslararası turneye girişen grup birçok festivalde ve kulüplerde çalarak dünya çapında tanınır hale geldiler. Basçı Henry Oliver, 2006 yılında gruptan ayrılınca, gruba destek olması için arkadaşları Lachlan Anderson`ı Brisbane albümü konserlerinde destek olması için davet ettiler ve grup yeniden tamamlandı.

2. albümleri Promises (2007), arkadaşları Dunedinite Shayne P Carter (Straightjacket Fits) yardımı ile New York`ta köhne bir ahırda kaydedildi. Promises albümü ile The Guardian ve NME 8/10 dahil "Dünya Çapında En İyi Çıkış Yapan lAbüm" olarak övgüler aldı. Bu albümleri yurt dışına da sızarak, İngiltere`de Pet Pirhana Records tarafından dağıtıldı.

Grubun Promises albümü, geçen yıl üçüncü albümleri "Form"u yazmak için Dunedin doğru yollara dönene kadar en iyi çıkış yapan albüm olarak görülmeye devam edildi. 3. albümleri Flying Nun Records`tan çıktı ve bir anda uluslararası listelerde 1. sıraya kadar yükseldi.

2011 yılının başında Dünya turnesine çıkan grup 28 Mayıs günü sezonun kapanış partisinde İndigo sahnesinde olacaklar. Gecenin açılışı Hemi Behmoaras`tan gelecek.

Grup hakkında daha fazla bilgi için:
http://diediedieband.com/
http://www.myspace.com/diediedienz


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT