Diego El Cigala

Tarihler: 17 Aralık 2011 Cumartesi ~ 17 Aralık 2011 Cumartesi - Saat: 20:00

Yer: Aya İrini Müzesi

Ücret: 112.00 TL - 89.50 TL - 78.50 TL - 67.50 TL - 56.50 TL - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00

Adres: Topkapı Sarayı 1. Avlu Sultanahmet Sultanahmet İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2011 ~ Ara 17, 2011

Müziğe verdiği destekle tanınan Avea’nın ana sponsorluğunda gerçekleşen geleneksel Avea Sıradışı Müzik Konserleri kapsamında Flamenko müziğinin dahi ismi Diego El Cigala, Latin müzikseverlere unutulmayacak bir müzik deneyimi yaşatacak. Diego El Cigala, 17 Aralık’ta sahne alacak!

Asıl adı Ramón Jiménez Salazar olan Diego El Cigala, tanınmış Salamanca’lı müzisyen Rafael Farina’nın kız kardeşi olan Aurora Salazar Motos ile Endülüslü José de Córdoba’nın oğlu olarak, 1968 yılının soğuk Aralık ayında dünyaya geldi.

Küçük Diego zamanını futbol topunun peşinde koşarak geçirse de, ne zaman şarkı söyleyen birini duysa herşeyi bırakıp dinlerdi. On iki yaşındayken Madrid’de genç şarkıcılar için düzenlenen “Certamen Flamenco Joven de Getafe” yarışmasını kazandı. Aynı yıl içinde “Gente Joven” adlı İspanyol televizyon programında da ödül kazandı.

Kısa süre sonra Cristóbal Reyes, Mario Maya, Manolete, Farrruco, Manuel Camacho ve El Güito gibi o dönemin tanınmış flamenko dansçıları için şarkı söylemeye başladı. Ardından da Camarón, Tomatito, Gerardo Núñez ve Vicente Amigo gibi müzisyenler, albümlerinde şarkı söylemesi için onu seçtiler.

Diego El Cigala, solo kariyerine 1997 yılında prodüktörlüğünü David Amaya’nın yaptığı “Undebel” adlı albümüyle adım attı. Albümün gitar kayıtlarında Antón Jiménez, David Amaya, Paquete ve Tomatito gibi ünlü gitaristler yer aldı.

- Katılımcılar konser alanı giriş/çıkışlarda gerçekleştirilecek her türlü sesli ve/veya görüntülü kayıtların düzenleyiciler tarafından her türlü mecrada ticari amaçlarla kullanılabileceğini peşinen kabul ederler. Bu kabul, 18 yaşın altındaki katılımcılar açısından aynı şartlar ile velisi/velileri tarafından verilmiş sayılır.
- 6 yaş ve üstü bilete tabidir. 6 yaş altı etkinliğe alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT