Digitalism

Tarihler: 31 Ekim 2009 Cumartesi ~ 31 Ekim 2009 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Otto - Santral

Ücret: 30,00 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com

Adres: Santral İstanbul, Silahtarağa Mah. Kazım Karabekir Cad. No: 1 Eyüp Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 427 18 89

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 31, 2009 ~ Eki 31, 2009
Elektro-house müziğin en parlak ikililerinden Digitalism, 31 Ekim, Cumartesi gecesi Otto Santral’de!!
Elektro, house ve punk sound’larını bir arada kullanan Alman ikili Digitalism, 31 Ekim 2009, Cumartesi günü Otto Santral’de sahne alacak. Son albümleri Idealism ile haftalarca listelerden inmeyen grup, çıkaracakları yeni single’ları ve albümleri öncesinde uzun bir aradan sonra İstanbullu’lara muhteşem bir gece yaşatacak. Kapıların 23.00’de açılacağı gecenin biletleri Biletix’den temin edilebilir.

Digitalism hakkında:
2004 senesinde Hamburg’lu Jens Moelle (22) – “Jence” ve İsmail Tüfekçi (25) –“İsi” ikilisi, Jens`in çalıştığı Hamburg`daki "Underground Solution Record Store" da tanışmalarından çok kısa bir süre sonra kendilerini stüdyoda buldular ve Digitalism doğdu. Mölle ve Tüfekçi`nin sıkı çalışması kendini geçtiğimiz sene içinde yayınlanan pek çok remiksle gösterdi. “Tom Vek”, “The Futureheads”, “Daft Punk”, “Tiga”, “Klaxons”, “Depeche Mode” ve “Cut Copy” gibi isimlerin parçalarına yaptığı remixlerle adları duyulmaya başladı. Fransız plak şirketi “Kitsuné Music” ile anlaştıktan sonra “Idealistic”, “Zdarlight” ve “Jupiter Room” adlı single’ları yayımlayan grup ayrıca “Erol Alkan”, “2 Many DJ’s”, “Boyz Noise” ve “Justice” gibi elektronik müzik sanatçılarıyla da birlikte çalıştı. Fransız Fluidrock & The Bubblebots ile birlikte yaptıkları "Punk Song" ise 2005`in sonlarında Vitalic`in plak şirketi Citizen`den yayınlandı.
Kendilerini stüdyo bağımlıları olarak adlandıran Digitalism yaratıcı müziklerini ise “house’a sıkça gönderme yapan, yumuşak/kirli electro" olarak tanımlıyorlar. İkili parçalarını birlikte yaparken, post-punk tadındaki vokallerden ise Jens sorumlu. İlk EP`leri "Idealistic" ise bunun iyi bir örneği. Parçanın orijinal versiyonunun yanı sıra Rampage ve Voyage miksleriyle de tam bir kulüp canavarı olan EP, Tom Neville`den Moonbotica`ya, Martini Brös.`den Westbam`e pek çok DJ`in favorisi haline geldi. 2007 senesinde “Idealism” adlı ilk albümünü piyasaya süren Digitalism albümden “Zdarlight” ve “Pogo” adlı parçalara birer video klip çekti. Albümde The Cure parçası “Fire In Cairo”yu mixleyerek “Digitalism In Cairo” şekline getiren ikili albüm sonrasında “Pogo” adlı EP’yi müzikseverlere ulaştırdı. Asıl bombası ise “Idealistic”ten bir sonraki EP`leri "Zdarlight" oldu. Parça geçen senenin sonunda pek çok DJ`in chartında en üst sıralarda boy gösterdi. İlk uzunçalarlarını ise 2008 baharında kendi plak şirketilerinden yayınladılar. 6 Şubat 2008`de ise 8 şarkıdan oluşan ve "The Moshi Moshi" ismini taşıyan EP`yi Japon EMI etiketiyle sadece Japonya`da piyasaya sürdüler.

18 yaş sınırı vardır.
Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT