Dila Gödekli Band

Dila Gödekli Band

Tarihler: 07 Şubat 2022 Pazartesi ~ 07 Şubat 2022 Pazartesi 21:30 - 23:50

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş: 100 TL

Nereden Alınır: https://nardisjazz.com/

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 7, 2022 ~ Şub 7, 2022

Müziğe küçük yaşlarda klasik piyano ile başlayan Dila Gödekli aldığı ORFF eğitiminin yanı sıra, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda yarı zamanlı olarak vurmalı çalgılar okumaya başladı fakat devam etmedi. Daha sonrasında Saint Benoît Fransız Lisesi’nde okuduğu zamanlarda Boğaziçi Caz Korosu’na girdi ve 3 sene boyunca çeşitli sahnelerde yer alma fırsatı buldu. Üniversite eğitimi için gittiği Viyana’da Jugendchorakademie Wien (JCAW – Viyana Gençlik Korosu Akademisi) ile Johannes Brahms – Ein Deutsches Requiem, Carl Orff – Carmina Burana, Ludwig van Beethoven – 9. Senfoni gibi önemli projelerde yer aldı.

Caz ile yine küçük yaşlarda annesinin kendisine dinlettiği standartlar ve götürdüğü konserler sayesinde tanışan Dila, 11 yaşında gittiği Chick Corea konserinden çok etkilenmiş ve devam etmek istediği yönün caz olduğuna karar vermişti. Şimdilerde MUK’da (Musik und Kunst Universität Wien) caz vokal eğitimini sürdüren ve konserlerine Viyana’da Porgy & Bess, Zwe, Jazzland gibi sahnelerde devam eden Dila Gödekli, İstanbul’da gerçekleştireceği ilk performansında caz standartlarının yanı sıra blues ve groovy eserlere yer verdiği bir repertuvar sunacak.

Dila Gödekli (vo),
Burak Dursun (tb),
Önder Focan (g),
Anıl Deniz (b),
Necmi Taşkıran (d).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT