Dilek Türkan

Tarihler: 16 Nisan 2015 Perşembe ~ 16 Nisan 2015 Perşembe 20:30

Yer: Zorlu Center PSM Drama Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - 67.00 TL 2. Kategori - 56.00 TL 3. Kategori - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2015 ~ Nis 16, 2015

Türk müziğinin modern sesi Dilek Türkan, "Suya Söyledim" albümü ile 16 Nisan'da Zorlu Center PSM Drama Sahnesi'nde sevenlerinin karşısında...

Huzur veren sesi ile sevenlerinin uzun süredir beklediği Dilek Türkan'ın Suya Söyledim albümü Sony Music etiketiyle müzikseverlerle buluşuyor. Yeni albüm şarkılarının ilk kez çalınacağı ve sanatçının sevilen şarkılarından oluşan Gişe Organizasyon tarafından düzenlenen turne ise İstanbul, Ankara ve İzmir ile başlıyor.

Dilek Türkan’ın ikinci solo albümü olan "Suya Söyledim"de 10 şarkı yer alıyor. Prodüktörlüğünü Derya Türkan ile beraber üstlendiği albümde, ‘Mazi Kalbimde’ tangosunun bestecisi Necip Celal Andel, Neveser Kökdeş, Bedri Noyan gibi bir çok değerli isim yer alıyor.

Dilek Türkan, "Suya Söyledim" albümünde Türk müziğinin en sevilen şarkılarını Alp Ersönmez ve Cenk Erdoğan’ın yepyeni düzenlemeleriyle masalsı ve kendine özgü bir tarzla yeniden yorumluyor. Albümünde ayrıca sözleri Sezen Aksu ve Bülent Ortaçgil'e, müziği ve düzenlemesi ise Erkan Oğur’a ait ‘Bir Ömürlük Misafir’ adlı şarkıyı ilk kez seslendiriyor. Barış Güleç’in çektiği su altında gerçekleştirilen albüm kapak fotoğrafları, albüm isminden esinlenerek çekilmiş görüntülerden oluşuyor.

Dilek Türkan’ın ‘Suya Söyledim’ albümü sözü ve bestesi Erol Sayan’a ait olan çıkış şarkısı ve yönetmenliğini Tan Tunçağ’ın üstlendiği ‘Bana Bir Aşk Masalından’ video klibiyle de aynı anda ekrandaki yerini alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT