Dilhan Şeşen & Ufuk Beydemir

Tarihler: 07 Aralık 2017 Perşembe ~ 07 Aralık 2017 Perşembe 07 Aralık 2017 21:00

Yer: Sanat Performance Sahnesi

Ücret: Arkadaş Paketi : 23.00 TL (Kapasite ile sınırlıdır.)Ladies Night Out : 20.00 TL (Kapasite ile sınırlıdır.) Genel Satış - 28.50 TL Bar Önü - 99.50 TL Balkon VIP 2 - 99.50 TL Sahne Önü - 199.00 TL Balkon VIP 1 (Masa) 2 Kişilik Bilet - 299.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2017 ~ Ara 7, 2017
Dilhan Şeşen ve Ufuk Beydemir konseri aralık ayında Sanat Performance Sahnesi'nde gerçekleşecek.

2008 tarihine kadar müzikle zaman zaman ilgilenmiş olsa da daha çok dinleyici olarak kalmış olan Ufuk Baydemir, bir arkadaşının doğum gününde sahneye çıkıp tek bir şarkı söyledikten sonra dinleyicilerin reaksiyonu ve sahnenin büyüsüne kapılarak müzik yapmaya karar verdi ve kendisine bir grup buldu. Birkaç grupla çalıştıktan sonra kendi şarkılarını yapmak isteyen Ufuk Beydemir, kendisine bir gitar alarak gitar öğrenmeye başladı. Bir yandan gruplarla çalışmalarına devam eden Baydemir, onlarca grupla çalışmalar yaptı, İstanbul'un farklı mekan ve sahnelerinde boy gösterdi; fakat hiç bir zaman aradığını bulamadı. Böylelikle artık cover yapmak yerine sözü ve bestesi kendine ait çalışmalara yönelmek isteyen Ufuk Beydemir evde kendine yaptığı demo kayıtlarla gerçek müzikal üretimine başladı ve küresel bir ev konserleri zinciri olan Sofar Sounds'un İstanbul ayağına ilk kez, 2016 yılında katıldı. Sözü ve bestesi kendisine ait olan ''Ay Tenli Kadın'' şarkısı ve bu kayıttaki harika performansı ile kısa zamanda dikkatleri üzerine çeken Baydemir, sosyal medyada kısa süre içerisinde adı en çok aranan ve dikkat çeken isimlerden biri oldu. Solo kariyerine ve müzikal üretimine hız vermeye karar veren Ufuk Beydemir, 2017 yılında ilk stüdyo albümünün kayıt çalışmalarına başladı.

- Etkinlik saati kapı açılış saatidir.- 18 yaş sınırı vardır.- Organizasyon firması, uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.- Satın aldığınız bilet ile konser günü Sanat Restorant’da yapacağınız tüm harcamalarda % 10 indirm hakkınız bulunmaktadır. Söz konusu indirim konserin gerçekleşeceği Sanat Performance Açıkhava Sahnesi alanı içinde geçerli değildir.- Arkadaş Paketinden yararlanmak için en az 4 ve daha fazla bilet satın alınması gerekmektedir.- Ladies Night Out kampanyasından sadece Kadınlar yararlanabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT