Dinar Bandosu

Tarihler: 10 Mart 2010 Çarşamba ~ 10 Mart 2010 Çarşamba - Saat: 21:30

Yer: Life Roof

Ücret: 15 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi:(0216)556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Life Roof

Adres: İstiklal cad. İmam Adnan Sk. No:10/5 Taksim (Mangonun Karşı Sokağı, Melek Bar yanı, Asansörle 5.Kat) Taksim İstanbul

Telefon: 0212 293 66 15

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 10, 2010 ~ Mar 10, 2010

RadyoSU & Selamon Entertainment İftiharla Takdim Eder
Dinar Bandosu

Türkiye`de psychedelic müziğin en önemli icracılarında sayılan ve çıkarttıkları "Saykodelikdeşik" adlı ilk albümleriyle büyük beğeni toplayan grup DİNAR BANDOSU taze yayınlanmış ikinci albümleri "Aya Da Gidelim Osman"ın ardından ilk konserine çıkıyor! Özellikle ilk albümü beğenen müzik severlerin ikinci albümden büyük keyif alması bekleniyor.

Moğollar grubundan Serhat Ersöz`ün kaydettiği, miksing/masteringini bizzat yaptığı, yer yer klavyesiyle eşlik ettiği bu keyifli albümde bir de büyük süpriz olarak GOGOL BORDELLO yer alıyor. DİNAR BANDOSU dinleyicileri 15 şarkının yer aldığı "Aya Da Gidelim Osman"ın melodilerini ilk kez canlı dinlemenin keyfini 10 MART ÇARŞAMBA akşamı LIFE ROOF sahnesinde yaşıyor.

Ispanak

Hayralarının yeni albümün ardında sahne performanslarını merakla beklediği DİNAR BANDOSU`ndan önce ise, izleyicileri psychedelic müzik kafalarına ısındırmak için ISPANAK sahne alıyor! Türkiye`de psychedelic, deneysel ve progressive müzik anlamında kaydettikleri şarkılarla önemli işler gerçekleştiren grup, DİNAR BANDOSU öncesinde psychedelic müzik severleri ısındırmak için enfes bir performans hazırlıyor. İstanbul`da önemli sahnelerde yer almış, yetmemiş bir de İstanbul`un önemli üniversitelerinin bahar şenliklerine çıkmış olan ISPANAK gitar ve vokalde Can Yıldızlı, gitarda Emre Tandar, bas gitar ve vokalde Ali Diker, davulda Tayfun Gür, klavyede Aydın Aysu`dan mütevellit olup, keyif kayıtlarını da http://www.myspace.com/ispanakband adresinden dinleyicilerinin beğenisine sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT