Dino Merlin: Omia İnşaat Sunar

Dino Merlin: Omia İnşaat Sunar

Tarihler: 23 Nisan 2016 Cumartesi ~ 23 Nisan 2016 Cumartesi 23 Nisan 2016 21:00

Yer: Ora Arena

Ücret: Sahne Önü VIP Ayakta - 265.00 TL (Sınırlı Sayıda) Tribün 1. Kategori - 135.00 TL Sahaiçi Ayakta - 100.00 TL Tribün 2. Kategori - 100.00 TL Tribün 3. Kategori - 85.00 TL Tribün 4. Kategori - 60.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Altıntepsi Mah. Ferhatpaşa Çiftliği Mevkii, Çİftlik Cad. Bayrampaşa İstanbul

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Nis 23, 2016 ~ Nis 23, 2016
Balkan dünyasının mega starı Dino Merlin, uzun yıllar süren bir bekleyişten sonra Omia İnşaat sponsorluğunda 23 Nisan'da Ora Arena'da...

'' 2014 yılında en son çıkardığı Hotel Nacional adlı albümü Billboard World Albums listesine girdi ve dünyada en çok satılan ilk on albüm arasında yer aldı. Hotel Nacional albümün çıkış parçası olan Ruža'da klarnetiyle Hüsnü Şenlendirici eşlik etmiştir. Školjka, Rane ve Ruža gibi şarkılarını YouTube'de 80.000.000 kişi dinledi. ''

1983 yılında Merlin grubunu kurarak müzik hayatına başlayan sanatçı, bu grupla 5 albüm çıkardı.

1991 yılında “Dino Merlin” adıyla solo kariyerine başlayan sanatçı, kısa sürede birçok önemli başarıya imza attı.

2000 yılında çıkardığı “Sredinom” adlı albümü, eski Yugoslav devletini oluşturan 5 ülkede en çok satan albüm oldu. 400 bin nüfusu olan Saraybosna’da, şehrin en büyük stadı Koševo'da her yaz 120.000 kişiye konserler vermek gibi inanılması güç başarılara imza atmıştır. Alija Izetbegović için “Aliya Sen Olmasaydın!” (Da te nije Alija) adlı şarkıyı yazmıştır.

Dino Merlin, her albümünde yeni şeyler ortaya koyarak dinleyicilerini şaşırtmıştır. 2004 yılında çıkardığı albümü “Burek” (Börek)'te yer alan, Saraybosna için yazdığı şarkının nakaratları Türkçe'dir. Türkiye’de yapılan 2004 Eurovision Şarkı Yarışması'nda ikinci olan Sırp şarkıcı Željko Joksimović ile düet yaptığı “Supermen” isimli şarkı 2000'li yılların en büyük Balkan hit'lerinden birisi oldu. Ayrıca Dino Merlin'in Boşnak şarkıcı & Mustafa Sandal'ın eşi Emina Sandal ile yaptığı "Med" adlı düeti de Balkanlarda popüler bir şarkı haline gelmiştir.

Türkiye ile bağlarını her fırsatta güçlendirmeye özen gösteren sanatçı ''Da Sutis'' isimli çok özel bestesini Mustafa Sandal'a vermiştir. Bestenin Türkçesi ''Adı İntikamdı'' adıyla Mustafa Sandal tarafından ülkemizde hit olmuştur.

2011'de ''Love Rewind'' isimli bestesiyle Bosna-Hersek'i Eurovision'da temsil etti ve ülke tarihinin en iyi ikinci neticesi olan altıncılığı ülkesine kazandırdı.

En son 2007'de Harbiye Açıkhava Tiyatrosu ve 2008 CRR'de verdiği konserlerde binlerce Türk hayranıyla buluşan Dino Merlin 8 sene aradan sonra ilk defa İstanbul'da. Türkiye'nin en iyi akustiğine sahip olan ilk konser arenası Ora Arena'da sevenleriyle buluşacak.

Bu etkinlik Piu Entertainment tarafından yapılmaktadır.

- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.- Kapı açılış saati 19:00, konser 21:00'dır.- Organizatör firma etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydı ile içeri almama hakkına sahiptir.- Organizatör firma program ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Balkan'ların Star'ı onu görmek dinlemek bizim en büyük mutluluğumuz o bizim gururumuz dojdi şto berzhe merline ( sve je Laz ti si istina)
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT