Diskjokke - Supercharger Live - Dr. Rex

Tarihler: 17 Ekim 2009 Cumartesi ~ 17 Ekim 2009 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Indigo

Ücret: Tam: 34,00 TL, Öğrenci: 24,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Indigo Gişe

Adres: İstiklal Cad. Akarsu Sk. Mısır Ap. No:1-2 / Galatasaray Beyoğlu Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67 - www.livingindigo.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 17, 2009 ~ Eki 17, 2009
17 Ekim 2009 Cuma, 23:00
Diskjokke
Supercharger Live
Dr.Rex

www.livingindigo.com
www.biletix.com
www.myspace.com/diskjokke
www.myspace.com/superchargerlive

DISKJOKKE
Oslo’nun 5000 kişilik küçük bir kasabasında doğan 28 yaşındaki Diskjokke, gerçek adıyla Joachim Dyrdahl, Lindstrom ve Prins Thomas’dan sonra OSLO’dan dans müziği albümüyle çıkan 3. isim oldu.
Prins Thomas tarafından keşfedilen ve hemen Full Pupp adlı plak şirketine dahil olan Diskjokke bu şirketten 2 single yayınladı.House, italo ve disco’yu kendine özgü tarzıyla birleştiren Diskjokke’nin ünü kısa sürede yayıldı ve 2008 yılında Smalltown Supersound şirketi ile anlaşarak ilk albümü olan ‘Staying In’ı yayınladı.

Albüm bütün kalburüstü eleştirmenlerden tam not aldı ve Diskjokke camiadaki yerini iyice sağlamlaştırdı. Albümün adı (içeride kalmak) ve melankolik havası, yapım sürecinden geliyor. Norveç’in kasvetli kış aylarında eve kapanarak yapılan albüm o kapanmanın hissini oldukça iyi yansıtıyor.

Dj setlerinde de house, electro, space disco, nu disco gibi tarzları oldukça iyi karıştıran Diskjokke 17 Ekim’de INDIGO sahnesinde...SUPERCHARGER
90’lı yılların ortalarında Londra’da başlayan dans müziği tutkularını, daha sonra İstanbul’da birçok farklı mekanda DJ kabininde görev alarak devam ettiren Serdar Doğan aka Dr. Rex ve Orkun Demirelli , çaldıkları disco, nu disco , house ve electro parçaları sahnede canlı yorumlama fikriyle 2006 senesinde kurdukları Supercharger Live projesine, kısa bir aradan sonra, Indigo sahnesinde kaldıkları yerden devam ediyorlar. Vokalde ve keyboardda Serra Çamcı , bas gitarda Batur Yurtsever, gitarda Dağhan Kök, davulda Ulaş Özbiçer , synthlerde ve samplerlarda Serdar Doğan ve perküsyonda Orkun Demirelli’den oluşan Supercharger , izleyicileri 70’lerin disco müziğinden başlayıp günümüz dans müziğine uzanan eğlenceli ve ritmi yüksek bir yolculuğa çıkarıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT