Disko Klasik

Disko Klasik

Tarihler: 16 Haziran 2023 Cuma ~ 16 Haziran 2023 Cuma 21:30

Yer: Babylon

Ücret: 1. Kategori - ₺400,00 Eczacıbaşı Genç Bilet - ₺10,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Tarihi Bomonti Bira Fabrikası, Birahane Sokak, Bomonti Şişli İstanbul

Telefon: (0212) 292 73 68

Web: http://babylon.com.tr

E Posta: info@babylon.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 16, 2023 ~ Haz 16, 2023

Klasik müzikle dans edilemeyeceğini mi düşünüyorsunuz? Bu akşam fikriniz değişebilir.

JAMAL ALİYEV ORIGINS
Jamal Aliyev viyolonsel
Eda Kulakaç bas
Egemen Özkasnaklı davul

ORCHESTER IM TREPPENHAUS: DISCO

Ülkemizin yetiştirdiği, dünya çapında saygınlık kazanmış, yeni neslin en çok aranan isimlerinden çellist Jamal Aliyev ve Avrupa’nın son yıllardaki en yenilikçi klasik müzik topluluklarından Orchester Im Treppenhaus, 51. İstanbul Müzik Festivali’nde ilki düzenlenecek Disko Klasik konser serisiyle karşınızda!

Son derece hareketli bir repertuvarın seslendirileceği parti havasındaki konser, İstanbul’un gözde eğlence mekânlarından Babylon’da, gecenin geç saatlerine kadar sürecek. Disko Klasik, klasik müzikle pekâlâ dans edilebileceğini herkese gösterecek. Aliyev’e bas gitarda Eda Kulakaç ve davulda Egemen Özkasnaklı’nın eşlik edeceği performansın ardından sahneyi devralacak 13 kişilik Alman orkestrası, topluluk için özel olarak bestelenmiş, klasik müzik ile gece kulübü kültürünü harmanlayan parçalarla müzikseverlere benzersiz bir tecrübe yaşatacak.

Jamal Aliyev, İngiltere’de Classic FM tarafından açıklanan “dünyanın önde gelen 30 yaş altı 30 müzisyeni” arasına seçilmiş bir müzisyen. Dünyanın birçok ülkesinde konser veren sanatçıya, aralarında İngiliz Filarmoni Orkestrası’nın da bulunduğu sayısız orkestra eşlik etti. Farklı kültürlerden beslenen bir özgeçmişe sahip olan Aliyev, içinde bulunduğu kültürün müzik bilgisini Batı kültürleriyle diyaloğa sokarak iki dünya arasında sanat köprüleri kurmayı amaçlayan yeni projeler üzerine çalışıyor.

Gecenin ikinci performansı olarak dinleyicilerin karşısına çıkacak Alman Orchester Im Treppenhaus, “Klasik müzik günümüzde ne yapabilir?” sorusuna yanıt arayan bir orkestra. Konser verme şeklinin sınırlarını araştırmaya yönelik bir amaçla, yeni dinleme deneyimlerine ve şaşırtıcı ânlara kapı aralayan topluluk, dinleyicilere unutamayacakları derecede eğlenceli bir klasik müzik gecesi sunuyor. Ödüllü orkestra, geliştirdikleri DARK ROOM, DARK RIDE, HYGGE, DISCO ve CIRCLES gibi formatlarla dinleyicileri klasik müzikle dansa kaldırarak bir disko atmosferi yaratıyor. Ekip, Podium Festival Esslingen, Beethovenfest Bonn, Elbphilharmonie Hamburg, Heidelberg Spring, Klang Meetback Grafenegg, Bodensee Festival, Mozartfest Würzburg, Musikfest Bremen, Festival Theaterformen, Bavarian Radio Münih gibi uluslararası mekân ve festivallere düzenli olarak davet ediliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT