Diynamic Festival - Day & Night

Tarihler: 03 Ağustos 2019 Cumartesi ~ 03 Ağustos 2019 Cumartesi 03 Ağustos 2019 12:00

Yer: Çeşitli Mekanlar

Ücret: 1. Avantajlı Dönem Normal Giriş: 330.00 TL 2. Avantajlı Dönem Normal Giriş: 385.00 TL 3. Avantajlı Dönem Normal Giriş: 440.00 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 3, 2019 ~ Ağu 3, 2019
Solomun'un sahibi olduğu Hamburg çıkışlı Diynamic Festival, 3 Ağustos'ta tam kadro Istanbul'da.

Kısa sürede elektronik müzik sahnesinin en prestijli festivallerinden biri olan Diynamic Festival, bu yıl Amsterdam, Münih ve Barcelona'nın ardından yeniden İstanbul’a gelmeye hazırlanıyor. 

Almanya’nın Hamburg şehrinde Solomun ve Adriano Trolio tarafından kurulan Diynamic, ilk olarak 2015 yılında İstanbul’u ziyaret etmişti. Geçtiğimiz senelerde tüm dünyayı dolaşan Diynamic Festival, Istanbul'a bu sefer Solomun, Adriatique, ELAX aka Boyz Noize, Kollektiv Turmstrasse'nin yanı sıra Adana Twins, Magdalena, Lehar, Undercatt, Magit Cacoon, Musumeci, Moscoman, Innellea ve Andy Bros gibi isimleri kadrosuna ekleyerek geliyor. 

LINE-UP
Day (Gündüz)
Solomun
Adriatique
ELAX aka Boys Noize
Kollektiv Turmstrasse
Adana Twins
Magdalena
Lehar
Undercatt
Musumeci
Moscoman
Andy Bros

Night (Gece)
Solomun
Adriatique
Lehar
Magit Cacoon
Musumeci
Innellea
Andy Bros

Milyon Beach - Kapı Açılış: 12:00 Kapanış: 23:59
Volkswagen Arena - Kapı Açılış: 00:00

- Festivalde 18 yaş sınırı vardır, kimlik kontrolü yapılacaktır.- Festivale ait 2 farklı tip bilet vardır. Day bileti Sadece 12:00 ve 00:00 arasında Milyon Beach'e, Day & Night biletleri ise her iki (Milyon Beach ve Volkswagen Arena) mekana da girme hakkı tanımaktadır. - Festival bileklikleri geçerlilikleri süresince çıkarılmamalıdır. Çıkarılan ve zarar gören bileklikler yenisiyle değiştirilmeyecektir.- Avantajlı biletler sınırlı sayıdadır. Avantajlı biletlerin tükenmesinin ardından fiyatlar değişecektir.- Kimliği yanında olmayan bilet sahipleri etkinlik alanına alınmayacaktır.- Festival alanına araç girişi yoktur.- Festival alanında yiyecek-içecek satışı yapılacağı için, dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek alınmayacaktır.- Alanda konaklama olmayacaktır. Festival her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir. Bilet iadesi yapılmayacaktır.- Festival alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır. Selfie ve GoPro çubukları da yasaktır.- 50 ml den fazla olan her türlü parfüm ve deodorant festival alanına alınmayacaktır.- Şezlong, Şemsiye vb. katılımcıların rahatını bozabilecek eşyalar festival alanına kabul edilmeyecektir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Organizasyon sahibi etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla kişiyi etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Bilet sahibi herkes, seyircinin bir parçası olarak görüntü ve ses kaydının alınmasına müsaade etmiş sayılır. - Etkinlik alanına cam şişe sokmak yasaktır. Bulunması halinde toplanacaktır.- Her türlü risk bilet sahibinindir. Organizatör ve etkinlik alanı herhangi bir kayıp veya hasar için sorumlu tutulamaz.- Aşırı ve yüksek sesli müziğe maruz kalmak, duyma bozukluğuna sebep olabilir.- Etkinlik sırasında Strob (flaş) ışıklar kullanılabilir. Strob ışık, epilepsi öyküsü olan bazı kişilerde epileptik nöbetlere yol açabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT