DJ Faruk Terzi - DJ Ayhan Çelebi

Tarihler: 01 Ocak 2011 Cumartesi ~ 01 Ocak 2011 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Club Clinic

Ücret: Ayakta: 28,50 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Club Clinic

Adres: Hüseyin Ağa Mah. Atıf Yılmaz Cad. Küçükbayram Sok. No:1/4 Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 04 46

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 1, 2011 ~ Oca 1, 2011

09.11.1980 İstanbul doğumlu olan Faruk Terzi dans müziği ile 2000 yılında tanıştı ve o zamanın önde gelen kulüplerinde Resedent Dj olarak çalmaya başladı. İlerleyen zamanlarda Radio Cool, My Radio, gibi radyolarda müzik dırektörlüğü yaptı ve en iyi club ve partilerde hep aranan dj oldu.

2002 yılnda 7-Erhan-Blackcat-Farukterzi üçlüsünden oluşan House Teami kurdu ve House Team olarak bir çok parti ve club te çalmaya devam etti. Daha sonra prodüksiyon çalışmalarına ağırlık veren ve yavaş yavaş eski club kültürünün kalmamasıyla commercial müziğe dönen Faruk Terzi şu an piyasanın en önde gelen commercial müzik çalan Dj`leri arasında gösterilmekte. Özellikle Dj G-hot ve Blackcat ile yaptığı çalışmalar bütün commercial müzik camiası tarafından ilgi ile takip edilmekte...

Faruk Terzi`nin çaldığı bazı mekanlar;
Loop, Cantina. Smoke, Zei, Bpm, Dulcinea, Level4, Before, Zero, Imago, Grimixx, Morp Eus, Malicool, Mono (Ritz Carlton), Samara, Jade (İzmir), Dorse (Edirne), Catamaran (Bodrum), Halikarnas (Bodrum), Kilya Beach, Liatris (Avşa), Karaköy Liman, Safran, Balans Music Hall, Bee Club, Club Green (Avşa), Bee Beach (Bodrum), Purple, Sword, Rush , 20ist, Pause, Parkorman, Vank Club, Yeşil Club (Saroz), Pink Club (Edirne), Maslak Veneu, Taksim Dally, Dj Fest (Edirne), Club Buda (Eskisehir), Hayal Kahvesi (Eskişehir), Hamam (İstanbul), Fame (İstanbul), Vento 34 (istanbul), Shiny (İstanbul), Life Roof, Club Gate, Fancy, Club Foli (Tekırdağ), Cevriye (Tekirdağ), The Castle (Çorlu), Crystal (İstanbul), Club Tivoli, Studio Live, Buda Beach Club (Kemer), Zoi, Smoove, Markiz Buz Hall, supperclub, Xlarge, Club Fox, Balans Volt, Cadde Nispet Club, The Hall, Balans Brau, Chatlakk Club, Çubuklu Hayal Kahvesi ve CLUB CLINIC`te de çalışmalarına devam etmektedir.

Çalısmalarından Örnekler
Ajda Pekkan: bambaska biri(rmx)
Ajda Pekkan: yaz yaz(rmx)
Hüseyin Karadayı: unite(rmx)
İzel Çelik Ercan: (haydi şimdi bütün eller havaya (rmx)
Panama: sound of disco(rmx)
Farukterzi: acidy now ep
Farukterzi: soul brother ep


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT