DJ Funky C

Tarihler: 18 Aralık 2009 Cuma ~ 18 Aralık 2009 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Life Roof

Ücret: 20,00 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Life Roof Gişe

Adres: İstiklal cad. İmam Adnan Sk. No:10/5 Taksim (Mangonun Karşı Sokağı, Melek Bar yanı, Asansörle 5.Kat) Adalar İstanbul

Telefon: 0212 293 66 15

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 18, 2009 ~ Ara 18, 2009
DJ FUNKY C, MUHTEŞEM BİR GECEYLE LIFE ROOF`TA !

Türkiye`nin en başarılı DJ, MC ve Radyo Programcıları arasında başı çeken isimlerinden DJ FUNKY "C", çok özel bir setle 18 aralık Cuma gecesi Life Roof`ta!

Gecede DJ FUNKY C ye Dj Hakan Küfündür eşlik edecektir...

DJ FUNKY C

Türkiye’nin en iyi bildiğimiz djlerinden Cem Nadiran, Türkiye’nin en çok dinlenilen radyosu olan Power Fm’de Dj’lik yapıyor. Radyo yaşantısına 1993 yılında Power Fm`in düzenlediği DJ yarışmasında birinci seçilerek başladı. DJ FUNKY C ayrıca birçok event ve hip-hop partilerinde mc ve dj olarak performanslarını sergiledi. 2006 yılında İsviçre’de “Stimmen Fest” ve Almanya’da “Splash Fest” olmak üzere iki büyük festivalde Türkçe rapin tanınmış ismi “Ceza” ile yer aldı ve halen performanslarına, dünyanın en büyük perküsyon sanatçısı olan “Burhan Öcal” ve Türkiye`nin en iyi isimleriyle produksiyon ve performanslarına devam etmektedir.

Yaptığı müzik prodüksiyonlarıyla tanınan DJ FUNKY "C", Ferhan Şensoy`un oynadığı PARDON filminin müziğine imzasını atıp Sibel Tüzün, Yonca Evcimik, Alihan Samedov gibi isimlere remixler kaydedip Ceza, Sagopa Kajmer, Fuchs, Fuat’ın albümlerinde ve son olararak da yardımcı prodüktör göreviyle Hüseyin Karadayı ile “Miracles” albümünde büyük emeği ve sesiyle yer aldı. DJ FUNKY C aynı zamanda Afrika Bambata, Chrystal Waters, Antoine Clamaran, Rachel Starr, Africanizm, Fankie Knuckles, Incognito, CnC Music Factory, Freedom Williams, ROCRAIDA, Global DJs, DJ Mellow, David Morales, Run DMC, Rosie Gaines. Sean Paul, Bitty Mclean, Soniq, Tito Puente, Ricky Martin, Alex Fox, ArtfulDodger, Benassi Bros, Sasha, Whigfield, Mousse T, Duke, Snap & Turbo B, BUSTA RHYMES gibi isimlerle sahne paylaştı ve performans sergiledi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT