DJ İpek - Felekten Soundz

Tarihler: 09 Mart 2016 Çarşamba ~ 09 Mart 2016 Çarşamba 09 Mart 2016 21:00

Yer: Indigo

Ücret: - 39.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 9, 2016 ~ Mar 9, 2016
DJ İpek İpekçioğlu Türkçe disko ve funk editleriyle, roman havasından dub remixlere, balkan folktan minimal-tech’e, Kürtçe halaydan elektronik müziğe, oyun havalarından teknoya, misket havasından Miss Kittin'e ve Türkçe tangolardan break beats’e uzanan eklektik seçkisi ve Orta Asya, Balkan ülkelerinin folklorik, popüler ve elektronik müziklerinden oluşan ‘’Felekten Soundz’’ DJ setiyle sizleri 9 Mart'ta Indigo ortamına davet ediyor

Uluslararası üne ve sayısız ödüle sahip DJ Ipek Ipekçioglu ‘’Eklektik BerlinIstan’’ olarak adlandırdığı stili ile farklı geleneksel müzik türlerini, türküleri, oyun havalarını, break beat, electro, house, Alafranga, Berlin minimal-techno, drumn Bass gibi elektronik müzik türleriyle harmanlayıp, Türkiye ve dünya müziğine farklı bir bakış açısı sunuyor.

Sınırları zorlamasıyla tanınan DJ İpek, Londra’da “World Music Dj Competition’’de birinci oldu ve İsveç’in QX magazini tarafından -Hippest European DJ- olarak seçildi. Avrupa’nın müzik eleştirmenleri tarafından İpek İpekçioğlu  “MC of Transcultural Understanding” olarak nitelendirilmektedir. 

DJ Ipek Ipekcioglu, Trikont’dan çıkan yine bol ödüllü Beyond Istanbul CD serisisinin yayıncısıdır . Ballhaus Naunynstraße’de yer alan Beyond Istanbul konserlerinin kuratörü olarak ve MyFest etkinlikleriyle Berlin kültür hayatına zenginlik katmaktadır. Parçaları ve Remixleri DDR, Trikont ve Doublemoon gibi plak şirketlerinde yayınlanmıştır. Kendisi Istanbul’da Babylon, Garaj Istanbul, Borusan Sanat Evi gibi mekanlarda ve Onur Yürüyüşü’nde daha önce sahne almıştır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT