DJ Ross One

Tarihler: 12 Mayıs 2011 Perşembe ~ 12 Mayıs 2011 Perşembe - Saat: 20:00

Yer: City Center Otel SKYFSH

Ücret: Ayakta: 66,50 TL - Stand : 700,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00

Adres: Katip Çelebi Mahallesi Billurcu Sok. No:1 Sıraselviler İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 292 27 71

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 12, 2011 ~ May 12, 2011

South Beach on the Bosphorus with Dj Ross One
"Bu partiden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak…"

Eğlence sektörünün kalbi Miami South Beach`in en gözde mekânlarından olan "Wall"da gerçekleştirdiği "Favela Chic" partileriyle dünya jet sosyetesini ve sayısız ünlü ismi eğlendiren Dj Ross One; Sky Lounge`da sahne alıyor.

Uçak biletlerini unutun! Miami ayağınıza geliyor. Eğlence sektörünün ritmini elleri arasında tutan Dj Ross One, "Miami" temalı konsept partide sizlere sınırsız bir eğlence vaadediyor. Miami konseptinin; İstanbul`un benzersiz manzarasıyla birleştiği Sky Lounge`da, sizlere bugüne kadar yaşamadığınız bir deneyimin kapıları aralıyor.

İstanbul`un en güzel noktasına konumlandırılmış ve gökyüzüne asılı konumuyla misafirlerine unutulmaz zamanlar yaşatan Sky Lounge, İstanbul gece hayatına yön vermeye hazırlanıyor. Türkiye`de görülmemiş bir konsept partiyle; İstanbul gece hayatını yakında takip edenlerin kalbine hızlı bir giriş yapacak olan Sky Lounge, bu özel partide Miami`nin ünlü ismi Dj Ross One`ı sizlerle buluşturuyor. Miami`nin birbirinden güzel dansçı kızları danslarıyla, Sky Lounge`ın ödüllü mixolojistleri ise özel kokteylleriyle geceye renk katmaya hazırlanıyor.

Starlar gibi eğlenin!

Las Vegas`ın en yeni ve çarpıcı mekânlarından Marquee`de düzenlenen ve dillerden düşmeyen Yılbaşı açılış partisinde sahne alan Dj Ross One`ın partilerinin müdavimleri arasında yakın arkadaşları; Beyonce, Jay Z, Rihanna, Britney Spears, Bon Jovi ve Kayne West gibi müzik hayatına yön veren isimler yer alıyor. Siz de `star`lara yakışır bir gece geçirmek istiyorsanız Sky Lounge`ın sınırlı sayıda misafirini ağırlayacağı geceyi kaçırmayın.

Kapı Açılış 20:00 dır.
Ayakta bilet fiyatına 1 yerli içki dahildir.
Standlar 6 kişiliktir.
Stand bilet fiyatına 1 şişe votka, enerji içeceği, kurudite (havuç, salatalık, yeşil zeytin, çerez) ve meyve tabağı dahildir.
Organizatör firma etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydı ile içeri almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT