DJ Tarkan ile Kesintisiz Eğlence

Tarihler: 24 Aralık 2011 Cumartesi ~ 24 Aralık 2011 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: 360istanbul

Nereden Alınır: www.360istanbul.com

Adres: İstiklal Cad. Mısır Apt. K:8 No:32/309 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 10 42-43

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 24, 2011 ~ Ara 24, 2011

DJ Tarkan ile kesintisiz eğlence 360istanbul’da!..

Türkiye’nin yurtdışında en fazla performans sergileyen ve ülkemizi en iyi şekilde temsil eden isimlerinden olan DJ Tarkan, yılbaşı öncesi müzikseverler ile 360istanbul’da buluşuyor. Yılın son hafta sonunda, 24 Aralık Cumartesi gecesi DJ Tarkan, beş saat sürecek olan performansıyla 360istanbul’da bir ilki gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

90’lı yılların ortalarında başladığı kariyerinde sayısız başarıya imza atan DJ Tarkan, 24 Aralık Cumartesi gecesi kesintisiz müzik için 360istanbul’da kabine geçiyor! Uluslararası müzik arenasında adından sıkça söz ettiren ünlü DJ’in performansıyla beraber pek çok sürprizle renklendirilecek gecede adeta yılbaşı coşkusunun provası yapılacak.

Dünya'nın en önemli dans müzik gruplarından Faithless ve Grammy ödüllü, dünyanın en iyi house DJ’i Roger Sanchez'e parçalarını veren DJ Tarkan, Türkiye’nin yurtdışında üne sahip en önemli DJ’leri arasında yer alıyor. Aynı zamanda Dünya’nın en prestijli müzik dergisi olan DJ Mag’de Top 100 listesine girmeyi başaran tek Türk DJ olan Tarkan, aynı zamanda Tiesto, Carl Cox ve Armin van Buuren gibi dünya çapında bir çok ismi geride bırakarak “2010 Yılının En İyi Uluslararası DJ'i” seçilmişti.

DJ Tarkan, 24 Aralık Cumartesi gecesi 360istanbul’da herkesi, sabahın ilk ışıklarına kadar dans pistinde tutmaya kararlı! Sizler de o gece kesintisiz olarak dans etmek, aynı zamanda San Francisco’lu vokalist MANDENGO’nun muhteşem sesiyle büyülenmek istiyorsanız yerinizi şimdiden ayırtın!

DJ Tarkan hakkında ayrıntılı bilgi : http://www.facebook.com/djtarkanofficialfanpage

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT