DJ U.F.U.K.’la ‘Soul Train’

Tarihler: 15 Mart 2012 Perşembe ~ 15 Mart 2012 Perşembe 16, 23 Şubat ve 1, 8, 15 Mart Saat 21:00 - Saat: 21:00

Yer: Poupon Lounge - Bar

Adres: Cevdetpaşa Cad. İpek Sok. No:1 Bebek İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0549 746 34 30

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 15, 2012 ~ Mar 15, 2012

İstanbul’un yeni lounge&bar’ı Poupon, DJ U.F.U.K. ile ‘Soul Train’ partilerine ev sahipliği yapıyor. 2 Şubat (Perşembe) günü başlayacak partiler, bundan sonra her Perşembe akşamı soul funk müziği sevenleri ağırlayacak.

İyi müzik ve benzersiz tatlarla rahat bir ortamda bir araya gelmek isteyen herkesin alternatif buluşma noktası Poupon lounge&bar, alternatif müzik zevklerine yönelik partileri ile de fark yaratıyor. 2 Şubat Perşembe günü başlayacak olan DJ U.F.U.K ‘Soul Train’ partisi bundan böyle her Perşembe akşamı müdavimleri ile Poupon’da buluşacak. Soul funk müziğin Türkiye’deki öncüsü ünlü DJ U.F.U.K’un yarattığı Soul Train partileri, saat 21.00’de başlayacak.

Renkli ve sıcak dekorasyonuyla konuklarına evinde gibi hissettirmeyi amaçlayan Poupon Bar’da ayrıca happy house, pop punk, chill out, lounge music gibi farklı tarzlarda müzikler de dinleyebilirsiniz. Mekana gelen herkesin, kendini rahat bir ortamda hissetmesi konseptiyle hayata geçirilen Poupon’un işletmeciliğini, uzun yıllar yurtdışında çeşitli mekanlarda işletmecilik yaptıktan sonra İstanbul’da Zihni, Da Mario (Kuruçeşme), Cristie’s, Nyx, Brasserie D’Oeuf, Margaux ve, Ansen Suites’in işletmeciliğini yapan Burak Akkök ve Testa Rossa kahve zincirini Türkiye’ye getiren ve ayrıca restoran işletmeciliği yapan genç girişimci Eralp Üngeldi yürütüyor.

Haftanın her günü 19:00 - 02:00 saatleri arasında, lounge&bar konseptinde hizmet veren ve müzik direktörlüğünü DJ U.F.U.K. ve DJ Gökhan Işık’ın birlikte yürüttüğü Poupon’un her hafta sürpriz konuk DJ’lerin yer aldığı özel partilerini kaçırmayın!

www.istanbuldoors.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT