Dj Yahel

Tarihler: 19 Ağustos 2012 Pazar ~ 19 Ağustos 2012 Pazar 22:00

Yer: Clinic Live Music Club

Ücret: Ayakta - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Clinic Live Music Club

Adres: Atıf Yılmaz cd. Kucukbayram Sok. No: 1 Kat :4 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 04 46

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 19, 2012 ~ Ağu 19, 2012

Yahel Bayramın ikinci günü 19 Ağustos Pazar Clinic Sahnesinde

Alternatif trans müziğinin dünya çapındaki en önemli temsilcilerinden biri olan DJ Yahel müzik dünyasına erken adım atanlardan. 1976 doğumlu İsrail asıllı Yahel ilk prodüksiyonunu henüz 16 yaşındayken gerçekleştirdi. Trans müziğin etkileriyle şekillenmiş olan yetenekli sanatçı fanlarının oylarıyla ''Dünyanın 45 No''lu DJ''i seçilen Yahel'in müziği Deep Trance (Derin-Trans) ve kulüp efektlerinden oluşuyor. DJ listelerinde yakaladığı başarının da ispatladığı gibi Yahel durmaksızın çalışmanın kariyerindeki başarıyı sürdürmekteki önemini biliyor.

Popüler bir DJ ve trans prodüktörü olarak diğer birçok ünlü ve iyi tanınan psychedelic - trans sanatçılarıyla da ortak çalışmalarda bulundu. Erez Izen''in (Infected Mushroom) setlerinde yer aldı. Yaptığı birçok sanatçı ve mix albümleri ve düzinelerce single'dan sonra Yahel kendini İsrail elektronik sahnesinin en popüler ve DJ / Prodüktörlerinden biri yaptı. Dünyaya Astral Projection İnfected Mushroom ve Atomic Pulse''ı da kazandıran bu sahne Yahel'i de milyonlara sevdirdi. Yahel tüm bu grupları kendi müzikal çizgisiyle bir araya getirerek bir köprü oluşturan Avrupa kulüplerindeki başarılarıyla da özgün ayrımlaryaratabilen ender sanatçılardandır.

Sony/BMG gibi büyük plak şirketlerinin de gözdelerinden olan Yahel Konami Namco gibi şirketlerle de çeşitli video oyunları için ortak çalışmalar yaptı. Son olarak Yahel''in Dj setini uçuş reklamlarında kullanan EL-AL sayesinde müziği havaya da yayılmaktadır. Tiesto Armin Van Buuren Ferry Corsten Paul Oakenfold John O' Fleming ve birçok başarılı DJ setlerinde Yahel'in prodüksiyonlarına yer vermiştir.

- 18 yaş sınırı vardır.
- Organizatör firma program ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydı ile içeri almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT