DJ Yoda Warm-up & After Party with Style-ist

Tarihler: 12 Aralık 2009 Cumartesi ~ 12 Aralık 2009 Cumartesi - Saat: 23:30

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta: 39,00 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Babylon Gişe

Adres: Şehbender Sk. No:3 Tünel, Asmalımescit İstanbul Taksim İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 12, 2009 ~ Ara 12, 2009

İngiltere’nin hip hop, funk ve drum’n bass dünyasına cevabı olan DJ Yoda, bu tarzları ustaca harmanlaması ve muhteşem audio visuallarıyla tanınıyor. İngiltere’nin en iyi DJ’lerinden biri olarak gösterilen sanatçı, yayınladığı sayısız mixtape’in yanısıra Goldie ve Scratch Perverts ile turneye çıkarak Q dergisi tarafından “ölmeden önce izlenmesi gereken 10 DJ”den biri olarak gösterildi. 2006 yılında “The Amazing Adventures of DJ Yoda” albümünü yayınlayan sanatçı, bu albümde Biz Markie, Sway, Ugly Duckling ve MC Paul Barman ile çalıştı. BBC Radio One’da sık sık yer alan ve bu sene Sony Radio Academy ödülüne aday gösterilen DJ Yoda, geçtiğimiz sene içinde Lilly Allen, Amy Winehouse, Mark Ronson, Fat Boy Slim gibi birçok ünlü isimle birlikte sahne aldı. DJ Yoda’nın hem kulağınıza hem de gözünüze hitap edecek eğlenceli şovunu kaçırmayın!

http://www.myspace.com/djyodauk

- 18 yaş sınırı vardır. - Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT