Dogzstar Haziran Ayı Programı

Tarihler: 22 Haziran 2011 Çarşamba ~ 30 Haziran 2011 Perşembe - Saat: 22:00

Yer: Dogzstar

Ücret: 10,00 TL

Nereden Alınır: Dogzstar

Adres: İstiklal Cad. Kartal Sok. No:3 Kat:3 Galatasaray Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 91 47

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 22, 2011 ~ Haz 30, 2011

01 Haziran 2011
Fors (Live)

Bir yolculuk ve yeni bir dünya.. Fors tanrısının bu 3 genç’e bağşetmiş olduğu talih sayesinde biraraya getirilmiş ve dalından hiç kopartılmamış tınılarla bezenmiş farklı bir boyut. Gizli mabetlerinde aldıkları kayıtlarla yaydıkları ilk demolarını Türk dilinde yazsalarda ,bir o kadar da İngilizin dilini kullanarak yazmışlar. Farklı gezegenlere de ulaştırılması amaçlanan ,bu güzide eserlerini , misafirlerine sunmak için mahsenlerinde saklamış ve yıllandırmışlar. Gitar,vokal,klavye :Emrecan Ağtaş Bas,geri vokal: Umut Mert Canel Davul: Mert İnce

02 Haziran 2011
Iteful Ites (Live)

Reggae nin ruhu Jah´nın seçtiğ The Iteful Ites yeryüzünün birçok farklı yerinden bir araya gelmiştir. Yarısı doğudan , yarısı batıdan ! Doğruluk ve barışı , müzik ve aşkla birleştirmiştir. Ve şimdi bütün insanları müziğine davet ediyor ! Vocal&Guitars: Douglas , Bass: Kemal , Drums: Özgün , Harmonica: Max myspace.com/theitefulites

08 Haziran 2011
Flashback (Live)

Yaz öncesi son konserimizde eskimeyen klasikler ile yine sahnedeyiz... Bu sefer hep beraber diyeceğiz : "I guess there is no one to blame We´re leaving ground Will things ever be the same again ? It´s the final...... WHAT ??? "

09 Haziran 2011
SAE Nights Vol 2.

SAE Institute İstanbul, alternatif müzik sahnesinin tescilli adresi Dogzstar´a 2. kez konuk oluyor. 9 Haziran 2011 Perşembe gecesi SAE öğrecilerinin performanslarıyla renk katacakları etkinliğe herkesi bekliyoruz.

11 Haziran 2011
Club Bangkok Vol 14: Puht + DouOrcan + QuaQua (Dj)

Dogzstar’daki her gecelerinde durmaksızın dans etmekten çorapların delindiği, menisküslerin yırtıldığı, ses tellerinin koptuğu Club Bangkok 14. kez Dogzstar sahnesinde. Club Bangkok 2006’da Amsterdam’daki tuhaf gece hayatı boşluğunu görüp şaşıran, sonrasında şaşırmayı bırakıp bir ‘club night’ başlatan Jael Snijder ve Doğu Orcan tarafından kuruldu.

15 Haziran 2011
SpentSix (Live)

SpentSix 80li yılların ilk zamanlarındaki Amerikan Chicago punk ve İngiliz punk-funk türlerinden esinlenen 6 kişiden oluşmaktadır. A Certain Ratio, Gang of Four ve Naked Raygun gibi gruplar ile karşılaştırılmaktadırlar. Grup üyeleri ; Jake Becker (bas gitar, vokal), John Dew (davul), Rick Hummel (perküsyon, vokal), Andy Laraia (gitar), Jameson Vierloww (davul, klavye) ve Joe Welch (vokal, klavye) ve ozel misafirler.

16 Haziran 2011
HaZaVuZu (Live)

Ha za vu zu bir çalışma bünyesidir. Basit ve pratik bir çalışma modeliyle haller tasarlamayı amaçlayan kolektif 2005´ten beri müzik,video ve performans gibi çeşitli disiplinlerde çalışmalarını sürdürmektedir...

17 Haziran 2011
ElectroDuo (Live)

2005 Miller Best DJ / Producer yarışmasında producer kategorisinde yolları buluşan, o yılın birincisi Engin Can İpek ve ikincisi Yılmaz Pekşen, o günden sonra beraber müzik yapmaya karar verir ve bugüne dek üretmeye devam ederler. Farklı tarzları harmanlayarak, elektronik altyapının hakim olduğu, özellikle "funk, house ve break" ler den oluşan, dinamik bir sound yakalayan ikili, çoğunlukla dans enerjisini aktardığı şarkılarında, yer yer dingin vokaller ve "sample" larla da "disco" hatta "down-tempo" ya yaklaşmaktadır. Başlıca etkileşimleri Chromeo, Erlend Oye, TWBA, Kraak & Smaak, Crazy P, Planet Funk, Gus Gus, Junior Boys, Royksopp, Sade, Stevie Wonder, Jamiroquai ... Evet, Electro Duo 2005´ den bugüne, tavanarasında biriken herşeyi sunmaya geliyor. Duymak için, www.myspace.com/electroduo & www.soundcloud.com/electroduo adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

22 Haziran 2011
Halvet (Live)

Bas gitarda Fırat Tiryaki, davulda Uygar Aydın, gitar/vokalde Hakan Suer üçlüsünün biraraya gelişiyle 2010 yılında kurulan Halvet, çeşitli müzik kuluplerinde düzenledikleri dinletilerle önemli alternatif rock gruplarının parçalarını en saf ve yoğun halleriyle coverlayarak dinleyicilerle paylaşıyor.

23 Haziran 2011
Hippi Cavus (Live)

Herkes Kirmizi grubundan tanidigimiz Eren Tokgoz`le Muzikli Sohbet

30 Haziran 2011
Sapan (Live)

Baykal Ada (Gitar/Vokal), Cihan Deniz (Bas) ve Hikmet Altınyıldız (Davul/Geri Vokal) üçlüsü, müziğinde melankoli ve umudu birlikte ifade ediyor. Grup, İndie´ye yakın bir çizgiye sahip ve şarkılarını Türkçe, İngilizce ve Fransızca seslendiriyor.

Tüm etkinliklerimizde giriş ücreti 10,00 TL, Hafta içi konser baslangıç saati 22:00, Hafta sonu 23:00`dir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT