Dolu Kadehi Ters Tut

Tarihler: 05 Ağustos 2023 Cumartesi ~ 05 Ağustos 2023 Cumartesi 05 Ağustos 2023 22:30

Yer: Festival Park Yenikapı

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Aksaray, Kennedy Cd. No:8 Fatih İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 5, 2023 ~ Ağu 5, 2023

Alternatif Türk rock’ının en sevilen gruplarından Dolu Kadehi Ters Tut, unutulmayacak bir performans ile festival sahnesinde.

Etkinlik Kuralları:

- Kapı açılış saati 16:00

- Konser düzeni ayaktadır.

- 7 yaş ve üzeri ziyaretçiler bilete tabidir.

- Kullanıcı satın almış olduğu biletler için etkinlik için geçerli olan yaş sınırı kurallarına uyduğunu kabul eder. Yaş sınırları için satın alınan biletin etkinlik mekanında kimlik ibrazı zorunlu olacaktır.

- Gününde ve saatinde kullanılmayan biletler geçersiz olup, bilet bedeli iadesi ve/ veya değişiklik yapılması mümkün değildir. Gün ve saatinde kullanılmayan biletlerin iadesi için talepte bulunulamaz.

- Organizasyon sahibi kurum ve/veya kuruluşlar konser verilecek alanlarda ve/veya konser sahneleri düzeninde ve planında uygun gördüğü durumlarda değişiklik yapma hakkına sahiptir.

- Çocuk atölyelerine katılım ücretsizdir. Atölyelerin kaydı festival alanında yapılmaktadır. Seçtiğiniz atölyeye doluluk oranına göre sıra alarak katılım sağlayabilirsiniz.

- Çocuk atölyeleri dışındaki çocuk oyun alanları ücretlidir. Çocuk oyun alanlarına festival alanında giriş ücretini ödeyerek katılım sağlayabilirsiniz.

- Gençlik alanında yer alacak olan Espor turnuvalarına katılım ücretsizdir. Turnuva kayıtları festival alanında yapılmaktadır. Seçtiğiniz turnuvaya doluluk oranına göre sıra alarak katılım sağlayabilirsiniz.

- Festival alanına dışarıdan yiyecek ve içecek getirilmesi yasaktır. Yiyecek içecek ihtiyaçlarınızı festival alanındaki kafe, restoran vb. satış noktalarından satın alarak temin edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT