Dominic Miller

Dominic Miller

Tarihler: 16 Aralık 2022 Cuma ~ 16 Aralık 2022 Cuma 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 110.00 TL 2. Kategori - 93.50 TL 3. Kategori - 49.50 TL 4. Kategori - İndirimli (Öğrenci ve 60 Yaş Üstü) - 33.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://www.crrkonsersalonu.org/

E Posta: info@crrkonsersalonu.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 16, 2022 ~ Ara 16, 2022

Dominic Miller 2014 yılında Alanya ve Bursa’da verdiği ilk solo Türkiye konserlerinin ardından, 16 Aralık’ta kendi müziğiyle ilk kez İstanbullu müzikseverlerle buluşacak.

Dominic Miller gitar
Jacob Karlzon piyano, tuşlu çalgılar
Nicolas Fiszman bas gitar
Ziv Ravitz davul

Gitarist, besteci ve prodüktör Dominic Miller’ı geniş kitleler Sting parçalarının alametifarikası sayılabilecek gitar tonu ve çalışıyla tanır. Sting tarafından söze dökülen bestesi La Belle Dame Sans Regrets’nin yanı sıra birlikte yazdıkları birçok parça popüler müzik tarihine geçti, bunlardan Shape of My Heart, Sting dışında Craig Davis ve Sugababes tarafından da yorumlandı.

Buenos Aires doğumlu olan Dominic Miller Arjantin, Amerika ve Londra’da büyüdü. Müzisyen bir aileden gelen Miller, 11 yaşında iyi derecede gitar çalıyordu. Müzik eğitimini sırasıyla Londra’da Guildhall School of Music’te ve Boston’da Berklee College of Music’de aldı. Brezilyalı gitarist ve besteci Sebastião Tapajós’la da gitar çalıştı.

1990 yılından beri Sting’in bütün albümleri ve turnelerinde yer alan Dominic Miller’in kariyeri boyunca çalıştığı isimler arasında Phil Collins, The Chieftains, Eddi Reader, Katie Melua, Bryan Adams, Paul Young, Nigel Kennedy, Peter Gabriel ve Tina Turner sayılabilir.

Çoğunluk onu Sting’in gitaristi olarak tanısa da, Dominic Miller’ın 27 yıllık bir solo kariyeri ve 10 stüdyo albümü var, sonuncusu ‘Absitnhe’ ise Mart 2019’da yayınlandı. Albümlerinde caz, çağdaş klasik, latin, pop, rock ve folk’a dokunan Dominic Miller, konserlerinde albümleriden parçaların yanı sıra Sting’le ortak bestelerini ve Fragile, Fields of Gold, Bring On The Night gibi bildik parçaları caz fusion düzenlemelerle seslendiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT