Douglas Dare – Neue! Step

Douglas Dare – Neue! Step

Tarihler: 24 Eylül 2019 Salı ~ 24 Eylül 2019 Salı 24 Eylül 2019 20:30

Yer: %100 Studio

Ücret: Avantajlı Dönem Tam - 71.50 TL Öğrenci - 60.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 24, 2019 ~ Eyl 24, 2019
Zorlu PSM’yi müziğin ve besteciliğin duygulara hitap edecek ilhamıyla baştan sona saracak konser serisi Neue! Step, melodinin derin sularına dalarak neo-klasik, avangard ve ambient müziğin açacağı yeni ufukları keşfediyor.

Eylül 2019’da PSM’nin çeşitli mekanlarına yayılacak konserler, bugün dünyanın en büyük salonlarını dolduran neo-klasik müzik akımının çığır açan isimlerinin yanı sıra minimal elektronik bir altyapıdan beslenen deneysel tınıların heyecan verici yeni isimlerini de ağırlayacak.

Poetik söz yazarlığını minimal melodilerle bir araya getirerek müzikle yeni dünyaların kapılarını aralayan İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Douglas Dare, Neue! Step kapsamında 24 Eylül’de %100 Studio’da!

Aslen Bridport doğumlu olan Douglas Dare, müziğe küçük yaşta babasının piyano eğitmeni olmasıyla başladı. Üniversitede müzik üzerine eğitim aldıktan sonra söz yazarlığına başlayan Dare’in sözlerinde, yaşının çok ilerisinde bir bilgelik ve duygusal derinlik bulunmakta. Şarkıcı ve söz yazarı geleneğinin şairane örneklerinden biri olan Dare, Ólafur Arnalds ve Nils Frahm gibi isimlerle beraber turneye çıktı. 2014 yılında ilk albümü Whelm bugün de bağlı olduğu Londra merkezli avangard, deneysel ve neo-klasik plak şirketi Erased Tapes Records etiketiyle yayınlandı. Yapımcı ve perküsyonist Fabian Pyrnn ile beraber çalıştığı 10 şarkılık samimi ama bir o kadar “karanlık” albümü, kısa sürede eleştirmenlerden övgüler aldı. 

2016 yılında ikinci albümü Aforger’i yayınlayan Dare, bu albümü ikonik Abbey Road Stüdyoları’nda kaydetti. Şiirsel anlamda Dare’in “kendiyle konuşması” olarak ifade ettiği albümü hem müzikal başarısı hem de Dare’in öne çıkan vokalleriyle Thom Yorke ve James Blake gibi isimlerin işlerini anımsattı.

Ne dinleyelim?
- Swim (Rival Consoles Remix)
- Doublethink
- Nile

Kapı Açılış 20:30
Etkinlik Başlangıç 21:30

- Konser 360 derece sahne formatında oturmalı olarak gerçekleşecektir.- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe sadece anne ve/veya baba refakatinde katılabilirler.- Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.                                                                            - Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Etkinlik esnasında yüksek ses kullanılmaktadır.- Etkinlik esnasında epilepsi hastaları için uygun olmayabilecek ışık efektleri ve görseller kullanılmaktadır.- Vestiyere bırakılmayan eşyaların sorumluluğu sahiplerine aittir.- Etkinlik boyunca sis efekti kullanılacaktır. Dikkatinize sunarız.- Bu etkinliğe sırt çantası ile giriş yapılmamaktadır. Çantanızı B1 veya B3 katında yer alan vestiyerlere bırakabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT