DRE OF L.A Band

DRE OF L.A Band

Tarihler: 19 Nisan 2019 Cuma ~ 19 Nisan 2019 Cuma 22:30 - 01:30

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş: 60 TL

Nereden Alınır: Nardis Jazz Club Gişe

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 19, 2019 ~ Nis 19, 2019

“Dre’nin (Andre Williams) memleketi Lawnside, New Jersey. 1840 Mason-Dixon Hattı’nın kuzeyinde yer alan bu kasaba, azat edilmiş ve firar etmiş kölelerin toplanarak kurduğu, siyahlara ait ilk bağımsız tüzel kimlikli öz-yönetim olma özelliğine sahip. Gerek performans sanatçısı olarak gerekse sunucu kimliğiyle Dre, caz tarihinde uzun ve önemli bir yeri olan Lawnside’ın mirasının sadık ve güçlü bir temsilcisi.

Dre’nin insanı hemen çarpan, çağdaşlarının büyük çoğunluğundan farklı, rengi benzersiz biçimde sıcak ve davetkâr bir sesi var. Her şarkı sözü yazarının istediği ve umut ettiği şeyi o başarıyor: şarkısıyla hikâye anlatıyor. Dinleyici onun sözleri aceleye getirmeyen kusursuz anlatımıyla rahatça arkasına yaslanarak şarkının hikâyesini duyumsayabiliyor.

Caz topluluğunun bir üyesi olarak yıllar içinde birçok dostluk kurmuş olan Dre’ye piyasaya çıkan yeni CD’sinde eşlik eden müzisyenler de onunla aynı duyguyu paylaşan, onun gibi önde gelen müzisyenler: McCoy Tyner grubunun yirmi yıllık üyesi saksofoncu Joe Ford, Elvin Jones’la birlikte grup üyesi olarak konserlerde ve kayıtlarda çalmış gitarist Marvin Home var.

Bugünün diğer caz vokalistlerini düşündüğümde, tutku, duygusal zekâ, ifade ve teknik beceri bakımından Dre of L.A kalitesinde pek fazla isim aklıma gelmiyor. Biliyorum ki bu CD’yi dinlerseniz siz de böyle düşüneceksiniz” diyor Jerry Gordon, Evidence Records yapımcısı.

Dre of L.A (vo),
İmer Demirer (tp),

Jef Giansily (p),
Ozan Musluoğlu (b),
Ferit Odman (d).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT