Duisburg Filarmoni Ensemble ve Erdal Akkaya

Tarihler: 10 Mart 2012 Cumartesi ~ 10 Mart 2012 Cumartesi - Saat: 11:00

Yer: Çırağan Palace Kempinski

Adres: Çırağan Cad. 32 Beşiktaş 34349 İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 327 00 12

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 10, 2012 ~ Mar 10, 2012

Duisburg Filarmoni Ensemble ve Erdal Akkaya, Çırağan Klasik Müzik Konserleri’nin Üçüncü Yılında Saray’da İstanbul, 28 Şubat 2012; Artık bir cumartesi klasiği haline gelmiş, Mart 2009’dan bu yana düzenlenen “Çırağan Cumartesi Konserleri” üçüncü yılını çok özel bir konserle kutluyor: 134 yıllık tarihiyle Almanya’nın en köklü filarmoni orkestralarından Duisburg Filarmoni Orkestrası’ndan 7 kişilik Duisburg Filarmoni Ensemble, ülkemizin önde gelen genç bağlama virtüözü Erdal Akkaya ile birlikte çalacak.

Duisburg Filarmoni Ensemble‘ın konser programı iki bölümden oluşuyor. Birinci bölümde Duisburg Filarmoni Ensemble eşliginde solist olarak 30 dakika sahne alacak Erdal Akkaya, bağlamasıyla, kendisine has icra tarzında Anadolu Üvertürü, Rüzgarla Bir, İki Yaka ve Yalnızlık gibi bestelerini Ensemble eşliğinde yorumlayacak. İkinci bölümde ise Duisburg Filarmoni Ensemble 30 dakika süresince, klasik müzik eserlerinden oluşan seçkin bir repertuarı müzik severlerle buluşturacak.

Çırağan Sarayı’nın Mabeyn Salonu’nda 10 Mart saat 11.00’de başlayacak bu özel kutlama konseri sonrası bir kahveyle içinizi ısıtmak için yer ayırtmak gerekiyor.

Bilgi ve rezervasyon için: 0212 327 00 12

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT