Duman

Tarihler: 25 Ocak 2020 Cumartesi ~ 25 Ocak 2020 Cumartesi 20:00

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Sahnesi

Ücret: Tam - 109,00 ₺ Öğrenci - 79,25 ₺ 18 Yaş Altı / Uzak Görüş - 79,25 ₺

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlupsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 25, 2020 ~ Oca 25, 2020

Rock müziğin en başarılı ve popüler gruplarından biri olan Duman, Zorlu PSM-Atlantis Yapım işbirliğiyle gerçekleştirilen Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında sahne üstü ayakta konseriyle 25 Ocak Zorlu PSM’de!

90’ların sonunda kurulan DUMAN grubunda vokal ve gitarda Kaan Tangöze, gitar ve geri vokalde Batuhan Mutlugil, bas gitar ve geri vokalde Ari Barokas, davulda Mehmet Demirdelen bulunuyor.

Duman ilk albümleri “Eski Köprünün Altında”yı 1999’da piyasaya sürdü. 2003 yılında Sezen Aksu’nun “Her şeyi yak” adlı parçasına yeni bir soluk getirdikleri, hayranlarının sabırsızlıkla beklediği ikinci albüm olan “Belki Alışman Lazım”ı yayınladılar.

2003’ten 2012’ye kadar birçok konser düzenleyen ve birçok ödüle layık görülen grup aynı zamanda 4 albüm yayınladı. 2002’de seslendirdikleri Sezen Aksu’nun “Her şeyi yak” adlı parçasına ek olarak; 2006’da Erkin Koray’ın “Fesupanallah”, 2012’de de Orhan Gencebay’ın “Gönül” adlı parçasını seslendirerek şarkılara yeni bir ses getirdiler.

2013’te yayınladıkları son albümleri 'Darmaduman' ile büyük ses getiren ve konserlerine hız kesmeden devam eden grup, Yürek , Elleri Ellerime, Aman Aman, Yanıbaşımdan, Seni Kendime Sakladım gibi hafızalarımıza yerleşmiş en güzel Duman şarkıları ve fazlası 25 Ocak'ta Zorlu PSM’de!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT