Duo Blanc & Noir

Tarihler: 14 Aralık 2021 Salı ~ 14 Aralık 2021 Salı 14 Aralık 2021 20:30

Yer: Atatürk Kültür Merkezi - Aspendos Salonu

Ücret: 1. Kategori - Tam : 20.00 TL - Öğrenci : 15.00 TL - Öğretmen : 15.00 TL - Emekli : 15.00 TL - Konservatuvar Öğrencisi : 15.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 14, 2021 ~ Ara 14, 2021
Duo Blanc & Noir, 14 Aralık’ta 21. Uluslararası Antalya Piyano Festivali’nde...

Blanc & Noir Farklı kültürleri birleştirmek, bununla zenginleşebilmek ve herkese aktarabilmek için yol almaya devam eden piyanist Selin Şekeranber ve Yudum Çetiner, geleneksel Türk müziğini ve klasik batı müziğini harmanlayan renkli ve orijinal bir müzikal anlayışla 14 Aralık’ta AKM Aspendos Salonu’nda 21.Uluslararası Antalya Piyano Festivali kapsamında müzikseverlerle buluşacak. 

Piyanistler Moskova Çaykovski Konservatuvarı, Lozan Devlet Konservatuvarı ve Münih Devlet Konservatuvarı’nda solo piyano eğitimi aldıktan sonra oda müziği dalındaki çalışmalarını Stuttgart Devlet Konservatuvarın’nda dünyaca ünlü piyano ikilisi Prof. HansPeter ve Prof. Volker Stenzl ile gerçekleştirerek “İki Piyano Bölümü”nü bitiren ilk Türk piyanistler olarak Türkiye için klasik müzik tarihine kalıcı bir başarı kazandırdılar.2010 yılında İtalya’da düzenlenen “Ibla Grand Prize World Music” yarışmasına katılan tek Türk piyanistler olarak 200 yarışmacının arasından sıyrılıp “Jüri Özel Ödülü” almaya hak kazanan ikili A.K.Müzik İstanbul çatısı altında çıkardıkları albümleri “The Essence of Piano Duo”, “Hands” ve sonraki yıllarda Almanya'da çıkardıkları “Outside” albümleri ile Türkiye, Almanya, İspanya, Hırvatistan, Estonya, Avusturya, Mısır, İtalya, Fransa ve Amerika’da dinleyicilerle buluştu. 

Piano City Milano (İtalya), Donau Oberschwaben Müzik Festivali (Almanya), Fete de la Musique Lausanne (İsviçre), FIMU (Belfort, Fransa), Made in Stuttgart (Almanya), Piano City Milano (İtalya), Marsyas Culture, Carl Orff Festivali (Almanya) gibi uluslararası festivallerden davet alarak birçok ülkede konserler verdi. 2017 yılında Fazıl Say’ın iki piyano ve orkestra için bestelenmiş konçertosunun Türkiye´deki ilk seslendirilişini Eskişehir Büyükşehir Belediye Senfoni Orkestrası eşliğinde gerçekleştiren ikili ayrıca Stuttgart Filarmoni´de Orchesterverein Stuttgart Orkestrası, Türkiye´de Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, İzmir Senfoni Orkestrası, Anadolu Üniversitesi Senfoni Orkestrası ile konserler verirken, farklı projelerle Stuttgart Filarmoni, Münih Filarmoni, Bamberg Filarmoni, Füssen Festspielhaus, Schloss Dillingen ve Berlin Konzerthaus gibi Almanya’nın önemli sahnelerinde seyirci ile buluştular. 

2018 ve 2019 yıllarında ABD turneleri kapsamında Greenspring Uluslararası Müzik Akademisi´nde, Virginia Commenwealth Üniversitesi ve James Madison Üniversitesi’nde konserler ve ustalık sınıflarında dersler verdiler.

Fazıl Say’ın dünyaca tanınmış “Kara Toprak”, “Kumru” ve “Alla Turca Jazz” eserlerinin iki piyano ve dört el için düzenlemelerini yapan ikili bu eserleri Almanya’nın en prestijli nota basım evlerinden biri olan Schott Yayınevi aracılığı ile müzisyenlerle paylaştı. İkilinin bugüne kadar düzenledikleri ve klasik müzik repertuvarından seçip yorumladıkları eserleri kapsayan albümleri ve son olarak 2020 yılında çıkardıkları kendi bestelerinden oluşan ninni albümleri “Imagine” tüm dijital platformlarda dinleyici ile buluştu.

Önemli Not: Atatürk Kültür Merkezi - Aspendos Salonu bilet satış gişesi haftaiçi 09:00-18:00 ve etkinlik günlerinde yalnızca nakit işlemlerde hizmet vermektedir.

*Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı (HES KODU) veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı (HES KODU) veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir. Uygulanacak kuralların detaylarına "Coronavirüs-Covid-19-Hakkında-Bilgilendirme" sayfasından ulaşabilirsiniz.Önemli Not: Atatürk Kültür Merkezi - Aspendos Salonu bilet satış gişesi haftaiçi 09:00-18:00 ve etkinlik günlerinde yalnızca nakit işlemlerde hizmet vermektedir.• Etkinlikler Covid - 19 tedbirleri kapsamında gerçekleşecektir. • Etkinlik alanında sosyal mesafe kurallarına uyulması ve maske takılması zorunludur. • Salon girişlerinde ateş ölçümü ve maske kontrolü yapılacaktır. Ateşi 38 dereceden yüksek olanlar; maske takmayanlar etkinlik alanına alınmayacaktır. • Pandemi koşulları nedeniyle, etkinlik başlangıç saatinden 30 dakika önce mekânda hazır bulunmanız gerekmektedir. Etkinlik başlangıç saatinden sonra gelenler gösterim alanına alınmayacaktır. Geç kalanlara bilet iadesi yapılmayacaktır. • Etkinlik girişinde bilet kontrolü yapılacaktır. Etkinlik mekanına gitmeden önce biletinizi yazdırmayı unutmayınız ! • Etkinlik alanında yiyecek ve içecek tüketilmemesi rica olunur. * Etkinlik mekanına profesyonel ses ve görüntü kayıt cihazları alınmayacaktır. • Ateş, kuru öksürük, tat/koku alma duyularında azalma, nefes darlığı belirtilerinden en az birini hissedenler ve/veya yakın zamanda Covid-19 teşhisi konmuş kişilerle temas etmiş olanlar etkinliklere katılmamalıdır. İndirimli biletler adetler ile sınırlıdır. Festival yönetimi, indirimli bilet sayılarının belirlenmesi ve değiştirilmesi hakkına sahiptir. • Festival yönetimi çizelge üzerinde elde olmayan nedenlerle değişiklik yapabilir. Değişiklik duyuruları resmi   https://www.apf.com.tr/ ve resmi sosyal medya hesaplarından duyurulacaktır. • İndirimli biletler öğrenci,öğretmen,emekliler ve konservatuvar öğrencileri için geçerlidir. İndirimden yararlanan kişilerin etkinlik mekanı girişinde resmi ve geçerli bir kimlik ibraz etmesi gerekmektedir. • Kayıp biletler için yeniden basım yapılmayacaktır. • Organizasyon şirketi, programda, etkinlik mekanında, etkinlik saatinde ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir. • 8 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 8 yaş ve üstü bilete tabidir. • Şehit yakınları, gaziler ve engelliler için ücretsizdir. Engelli, gazi ve şehit yakınları ücretsiz biletlerini ilgili salon girişinden gösterim öncesi temin edebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT