Duo Tango

Tarihler: 02 Mart 2012 Cuma ~ 02 Mart 2012 Cuma - Saat: 21:00

Yer: Gitarcafe

Ücret: 25 TL (ilk içecek dahil)

Nereden Alınır: info@gitarcafe.com adresinden ve 0530 877 65 11 / 0216 348 60 55 numaralı telefonlardan rezervazyon yaptırılabilir.

Adres: Caferağa Mah. Sakızgülü Sok. Taranto Ap. 7/1 Kadıköy – İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 348 60 55

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 2, 2012 ~ Mar 2, 2012

Arjantinli iki müzisyen; Bandoneonist Gustavo Battistessa ile Gitarist Ricardo Moyano’dan kurulu grup, bu proje ile dinleyiciyi farklı bir müzik yolculuğuna çıkarıyor. Dünyaca bilinen Tango eserlerinin bandoneon ve gitarla seslendirildiği konserde; profesyonel müzisyenlerden bir kültürün aynası olan Tango’nun dünyayı ve Türkiye’yi nasıl etkilediğine tanık olup, tadına doyulmaz müzikli dakikalar geçireceksiniz.

Gustavo Battistessa ve Ricardo Moyano; ülkeleri Arjantin’de, Avrupa’nın çeşitli şehirlerinde ve Türkiye’de önemli müzisyenler ile konserler vermişler, halen de vermeye devam etmektedirler. Son olarak Şirin Pancaroğlu’nun projesi Cafe Tango’da birlikte çaldılar. Dünyanın çeşitli ülkelerinde düzenlenen ve Türkiye’de de gerçekleşen Tango Festivalleri’nde yer aldılar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT