Durex University Welcome Party'11

Tarihler: 14 Ekim 2011 Cuma ~ 14 Ekim 2011 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Sapphire

Ücret: 1. Kategori - 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com

Adres: Sapphire AVM, Büyükdere Caddesi 4. Levent İstanbul Levent İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 14, 2011 ~ Eki 14, 2011

Her sene geleneksel olarak Ekim ayında gerçekleştirilen University Welcome Party, bu sene ilk olarak 3 büyük şehirde Durex Ana Sponsorluğunda DEJA Life tarafından 13 Ekim Perşembe İzmir LouJain, 14 Ekim Cuma İstanbul Sapphire, 15 Ekim Cumartesi Ankara Murphy’s'de gerçekleştiriliyor.

Bu yıl, düzenlenen partiler, pek çok üniversitenin ortak buluşma gecesi olacak. University Welcome Party, maksimum eğlenceyi garantilerken yeni üniversitelilere de tanışma imkânı sunuyor.

Benny Benassi ve kuzeni Alle’nin yapımcılığını yaptığı Benassi Bros Pst. Jason K. geceye eşlik edecek. 2003 yılının büyük başarı hikâyesi Satisfaction adlı parçalarıyla piyasaya ilk çıktıkları an müzik listelerinde deprem olmuştu. Electro, techno ve house tarzlarının minimalist bir sentezinden oluşan Satisfaction, satışa çıktığı ilk hafta direkt 1 numaradan giriş yaptığı İngiltere, Fransa ve Almanya listelerinde aylar boyu kalmayı başardı ve satış rekorları kırdı. Proje hemen hemen tüm Avrupa ülkelerinde ‘yılın müzik ödülü’ ünvanını kazandı. Albüm içinden çıkan ‘Able to Love’ ve ‘No Matter What You Do’ adındaki parçalar ile grubun ve albümün önlenemez yükselişini bugüne kadar taşıdı.

Uzun süre sonra yeniden 13-14-15 Ekim Benassi Bros projesinin en iyi dj’lerinde Benassi Bros Pst. Jason K. Yeniden Türkiye’de…

Yazın en iyi parçalarının çalınacağı ve tanınmış isimlerin katılacağı gecede, gençler geç saatlere kadar eğlenecek, zor geçecek bir öğretim yılını moral depolayarak karşılayacaklar. Her sene bir öncekinden daha başarılı olan University Welcome Party serisi bu sene rekorunu kırmayı hedefliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT