Dusty Eardrums Presents: Tennis

Tarihler: 13 Eylül 2013 Cuma ~ 13 Eylül 2013 Cuma 20:00

Yer: Suma Beach, İstanbul

Ücret: Tam 50.00 TL Öğrenci 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 13, 2013 ~ Eyl 13, 2013

DJ Tennis ve Dusty Eardrums ekibi 13 -14 Eylül tarihlerinde Suma Beach'te...

Dusty Eardrums Presents:
Tennis (Life And Death . IT)  / Clockwork (Life And Death . IT) /  Mind Against (Life And Death . DE) / Vaal (UK) / The/Das (Life And Death)

Hafta sonundan beklentiniz özenle hazırlanmış bir dekor, performans sanatçılarının heyecan verici gösterileri, renkli kıyafet ve makyajlarla hazırlanmış dans tutkunları ve keşfedilmeyi bekleyen yepyeni müzisyenlerse aradığınız şey bir Dusty Eardrums etkinliğidir. Hatta bu defa bu benzersiz oluşum hem Cuma, hem de Cumartesi gecenize damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Dusty Eardrums Hafta Sonu’nun müzik menüsü oldukça iddialı. Life And Death oluşumunun kurucularından, yetenek avcısı DJ Tennis, I Blame Coco olarak da tanıdığımız muhteşem Vaal, tıkır tıkır işleyen ritimleriyle sizleri dans ettirmeye and içmiş İtalyan ikili Clockwork, derin melodilerle tasarlanmış setlerinden biriyle Raz Ohara, Mind Against ve merakla beklediğiniz “live” performanslarıyla The / Das 13 - 14 Eylül 2013 tarihlerini hafızanıza kazımak için hazırlanıyorlar.

Dusty Eardrums ekibi bu hafta sonu için kolektif bir bilinçle hazırlanıyor, size de tüm pozitif enerjinizle ormana doğru yola çıkmak düşüyor.

- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT