Dusty Kid

Tarihler: 17 Aralık 2010 Cuma ~ 17 Aralık 2010 Cuma - Saat: 23:00

Yer: İndigo

Ücret: Tam: 28,50 TL - Öğrenci: 18,50 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, İndigo

Adres: İstiklal Cad. Akarsu Sok. Mısır Ap. No:1-2-4-5 Taksim, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2010 ~ Ara 17, 2010

Dusty Kid
İtalya
http://www.myspace.com/dustylittlekid

Müzik dünyasının harika çocuklarından biri olan Dusty Kid, canlı performansıyla 10 Mayıs Cumartesi gecesi “basatap.com” partisinde Indigo sahnesindeki yerini alıyor. Müziğini belli bir akım çerçevesinde değerlendirmenin imkansız olduğu Dusty Kid, müzik aletlerinin başına geçtiğinde elektro-pop, elektro-tekno ve acid house türlerini minimal sound ile eritip müzik severlerin ayakları altına döküyor! Basatap.com gecesinin ev sahipliğini Batu üstleniyor.

1980’lerin ilk yarısında doğan Dusty Kid, “yeni yetme” olduğu günlerde müzik dünyasına olan ilgisini anında gösterdi. 10 yaşında, bir yıl piyanı ve viyolin dersi aldıktan hemen sonra 6. dereceden eğitime geçiş yaptı. Akademik eğitimin ardından klasik müzik dünyasından elektronik sisteme geçiş yaparak, eski kafalı diktacıların geleneksel öğretilerinden uzaklaştı. Dusty Kid synthesizerları, samplerlar ve sequencerları manipüle etmeye başladı ve gerçek tutkusunu keşfetti. “I Found a Reason” adlı ilk single çalışmasını İngiliz Plak Şirketi Lowered Recordings’ten çıkardı ve sonra Mutiny UK, Robbie Rivera ve Trinity Hi-Fi plak şirketleri için de çeşitli remiks çalışmaları yaptı. Dusty Kid adı ile ilk single çalışması “The Summer of Love” idi. Fakat 2004 yılından itibaren Andrea Ferlin ile birlikte yürüttükleri electro-pop ve minimal house soundlu Duoteque projesi ve Boxer Recordings ile çeşitli EP çalışmalarından sonra kayıtları Richie Hawtin, Tiefschwarz, Ricardo Villalobos, Dominik Eulberg, Sven Väth ve Magda gibi dünyaca ünlü DJ’lerin setlerine girdi.

Dusty Kid olarak ilk çalışması Motivo’da New Ordinament Ep’i oldu ve bu çalışmayı 2007 yılında ikinci EP’si takip etti. 2007 yılında Dusty Kid olarak Kling Klong’dan “Signal ’63 EP”, Systematic’den “Tsunamy/Milk”, Boxer Recordings’dan “Anatome EP Vol.1” ve Southern Fried Records’dan “The Cat / The Kitten” çalışmalarını yayınladı ve hepsi dünya çapında birçok DJ’den övgü alarak büyümeye devam etti. Son olarak bu yıl yine Southern Fried Records etiketli “The Twister/Talake” çalışması ile müzik dünyasındaki yerini sağlamlaştırdı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT