Dutch Stars

Tarihler: 19 Mart 2011 Cumartesi ~ 19 Mart 2011 Cumartesi - Saat: 22:30

Yer: The Hall

Ücret: 25 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, The Hall

Adres: İstiklal Cad. Küçük Bayram Sok. No:7 Taksim, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 87 37

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 19, 2011 ~ Mar 19, 2011

Hollanda Kraliyeti Başkonsolosluğu katkılarıyla Hollanda’nın Yıldızları, Türkiye’nin Yıldızlarıyla Aynı Sahnede Buluşuyor!

The Hall İstanbul, Hollanda Kraliyeti Başkonsolosluğu katkılarıyla “Dutch Stars” projesinin startını veriyor. Dünya’nın en iyi DJ’lerinin ülkesi olarak bilinen Hollanda ile Avrupa dans arenasının yükselen değeri Türkiye’nin önde gelen DJ’leri 19 Mart Cumartesi gecesi Burn sponsorluğunda The Hall İstanbul sahnesinde buluşuyor. “Dutch Stars” projesinin ilk adımı olan bu özel etkinlikte dördü Hollandalı, üçü Türk olmak üzere yedi DJ, gecenin enerjisini bir an bile düşürmeden birbirleriyle rekabet edecek, enerjilerine kalabalığı da ortak edecekler.

Bugüne kadar ev sahipliği yaptığı sayısız ve benzersiz etkinliklerle İstanbul eğlence hayatına yön veren mekanlardan olan The Hall İstanbul, aynı gece içinde pikaplarını yedi farklı DJ’e emanet ediyor. Her biri birbirinden değerli altı DJ’in kendi tarzlarında seçtikleri parçalarla doyumsuz bir müzik ziyafet sunacakları gecede; Hollanda’dan Patrice Bäumel, Eva Maria, Bas Struik & Rik Watts ile Türkiye’den FG 93.7 DJ’leri Altan Balgır, Rubsilent ve 7-Erhan sahne alıyor. Böylece Türk DJ’ler Hollandalı meslektaşlarına meydan okuyorlar.

İlk albümü Vapour’ı 2010 yılı sonunda çıkartan Patrice Bäumel, dans müzik otoriteleri tarafından geleceği en parlak görünen prodüktörlerden birisi. Bäumel ilk albümünü her ortamda rahatlıkla dinlenebilecek bir tekno albümü olarak tanımlıyor. Hollanda’nın en genç kadın DJ’lerinden Eva Maria da seçtiği plaklarla kendisini dinleyen kalabalığı mekanı terk edene kadar müziğin etkisiyle yerlerinde duramayacak bir tempoya sokmayı amaçlıyor. Bas Struik & Rik Watts ise dans sahnelerinin en ilgi çeken performanslarından back2back DJ performansının örneklerini dinleyenlere sunuyorlar. Aynı zamanda iyi birer prodüktör de olan ikilinin parçaları birçok compilation ve setlerde dünyaca ünlü DJ’ler tarafından da çalınıyor.

Etkinlikte sahne alacak Türk DJ’ler ise ülkemizin dans müziğindeki öncü markası FG 93.7’nin Türk DJ’leri olarak gecede gösterecekleri performans hakkında fikir veriyorlar. Altan Balgır FG 93.7’de yayınlanan setleriyle son dönemde kendine sadık bir hayran kitlesi oluşturan genç bir Türk DJ olarak dikkat çekiyor. Rubsilent ise farklı tonlarda ve farklı tarzlardaki parçalar arasında yarattığı eşsiz armoni ile müzik severleri müzikal bir tünelin içinde gezdiriyor. House ve Techno tarzı üzerine inşa ettiği setlerindeki akıcılıkla son dönemde yükselen grafiğini canlı performanslarında da gösteren 7-Erhan ise bu gecede yine kendinden beklenen kalitede bir performans sunacak.

Farklı konseptlerde gerçekleştirdiği etkinliklerle her dönem adından sıkça söz ettiren The Hall İstanbul’da, Hollandalı ve Türk DJ’leri aynı sahnede seyretme ve farklı tarzlardaki müzikleriyle kendinizi gecenin ritmine bırakmak için hazır olun!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT