Duygu Soylu - A Tribute to Onno Tunç

Duygu Soylu - A Tribute to Onno Tunç

Tarihler: 15 Haziran 2023 Perşembe ~ 15 Haziran 2023 Perşembe 21:30

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Platinum Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - ₺385,00 2. Kategori - ₺275,00 3. Kategori - ₺165,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 15, 2023 ~ Haz 15, 2023

Duygu Soylu, Onno Tunç'u andığı seçkisiyle touché’de! Geçtiğimiz sezon, Zorlu PSM’nin keyifli caz kulübünde “Black Diamond Band” olarak sahne alan sanatçının, tek seferlik projesi “Onno Tunç Tribute”u kaçırmayın!

Duygu Soylu; İzmir 9 Eylül Konservatuvarı, Işılay Saygın Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi, Bilkent Üniversitesi'nde piyano, flüt ve keman eğitimi aldı. Ankara Başkent Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nın Opera-Şan bölümünden mezun oldu. Bu esnada hocaları tarafından İtalya “La Scala”ya gitmesi önerilen Soylu, Türkiye’de kalmaya karar verdi.

Üniversite yıllarında Ankara’da müzik eğitimini sürdürürken, aynı zamanda yoğun olarak şehirdışı ve yurtdışında bir çok mekanda sahne aldı ve özellikle de Ankara’da güçlü bir dinleyici kitlesi oluşturdu. Bunun yanı sıra Kenan Doğulu'ya vokal yapmaya başlayan Soylu, “O Ses Türkiye” ile "Ve Kazanan" yarışmalarında vokal koçluğu yaptı. Çalıştığı isimler arasında Garo Mafyan, Ozan Doğulu, Aşkın Arsunan, Nilüfer Verdi, Neşet Ruacan, İstanbul Gelişim Orkestrası, İstanbul Kent Orkestrası, İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası, Antalya Devlet Senfoni Orkestrası, Ceylan Ertem, Ajda Pekkan ve pop müzik dünyasından pek çok isim de yer almaktadır. Soylu, ayrıca Jingle House bünyesinde birçok bilinen reklam jingle’ı da seslendirdi ve halen seslendirmeye devam etmektedir.

Kendisi, uzun zamandır merakla beklenen ve 9 şarkıdan oluşan ilk albümü "Kara Elmas"ı Kenan Doğulu prodüktörlüğünde 24 Temmuz 2020'de dinleyicileriyle buluşturdu. Soylu, 29 Ekim 2021'de ise "Kara Elmas" albümündeki şarkıların ve Kenan Doğulu ile düet yaptığı "Baş Harfi Ben"in yer aldığı, canlı performans kayıtlarından oluşan "Kara Elmas (Live)" isimli albümünü yayımladı. Bu eserlerin videoları da büyük beğeni toplamaya devam etmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT