Duygu Soylu Band

Duygu Soylu Band

Tarihler: 08 Şubat 2019 Cuma ~ 08 Şubat 2019 Cuma 22:30 - 01:30

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş: 60 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 8, 2019 ~ Şub 8, 2019

İzmir’de doğdu. Ortaokulu İzmir 9 EylülKonservatuvarı’nda okudu. Notayı öğrenir öğrenmez piyano derslerine başladı. Işılay Saygın Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’nde 1 sene keman, 4 sene yan flüt çaldı. Bir yandan da piyano çalışmayı sürdürdü ve Bilkent Üniversitesi Sahne Sanatları Fakültesi’nde piyano bölümünü kazandı.

Bilkent Üniversitesi’nde 3 yıl piyano eğitimini sürdürdü ve bu sırada güçlü sesini farkeden öğretmenlerinin ısrarıyla şan bölümü sınavlarına girdi. Ankara Başkent Üniversitesi Devlet Konservatuvarı şan bölümünü kazanarak orada 5 yıl öğrenim gördü.

Üniversite yılları boyunca Ankara’da çeşitli mekanlarda sahne aldı. Bu mekanlardan birinde Ozan Doğulu’nun kendisini dinlemesi ve etkilenmesi sonucu aldığı teklifle Kenan Doğulu’ya vokal yapmaya başladı.

Mezun olur olmaz İstanbul’a taşındı. O Ses Türkiye yarışmasında 4 sene boyunca Hadise’nin vokal koçu olarak çalıştı. Aynı zamanda vakit buldukça Tan Sağtürk Akademi’de Popüler Müzik ve Şan dersleri verdi. İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası Antalya Devlet Senfoni Orkestrası ve İstanbul Kent Orkestrası eşliğinde çeşitli eserler seslendirdi. Bir süre İzmir Express Orkestrası ile çalıştı. The Shot Band grubunda solistlik yaptı. Kenan Doğulu ve Şebnem Ferah’ın jüri üyesi oldukları “Ve Kazanan” isimli yarışmada vokal koçluğu yaptı. Ajda Pekkan, Ayşegül Aldinç, Ceylan Ertem, Hadise, Burcu Güneş, gibi isimlere vokalistlik yaptı. Bir çok reklam jingle’ı seslendirdi. Şimdilerde halen Kenan Doğulu orkestrasında vokalistlik yapmakta, kendi orkestrası ile birçok mekan ve organizasyonda sahne almakta ve albüm çalışmaları yapmaktadır.

Duygu Soylu (vo),
Batu Şallıel (ts),
Muzaffer Nezihi Egelioğlu (p, keys),
Buğra Kılıçak (b),
Ekin Cengizkan (d).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT