Earth

Tarihler: 28 Şubat 2015 Cumartesi ~ 28 Şubat 2015 Cumartesi 21:00

Yer: Borusan Müzik Evi

Ücret: Tam 27.50 TL İndirimli 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Cad. Orhan Adli Apayadın Sok. No: 1 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 336 32 71

Web: http://http://www.borusanmuzikevi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 28, 2015 ~ Şub 28, 2015

Drone doom, minimalist drone metal gibi stillerin yaratıcısı efsane grup Earth İstanbul’da.

Nova Muzak #15
Earth

2011 yılından bu yana İstanbulluları çoğu ilk kez olmak üzere alternatif isimlerle buluşturan Nova Muzak serisi 2015’e de bir ilkle giriyor. Drone doom ya da minimalist drone metal gibi stillerin yaratıcısı olan efsane grup Earth, 28 Şubat 2015 Cumartesi günü Borusan Müzik Evi’nde ilk kez İstanbullu müzikseverlerle buluşacak.

Amerikalı Dylan Carlson’ın 1990’da kurduğu Earth, 1992’de avant doom tarzının başka önemli bir figürü olan Joe Preston’ın da katılmasıyla bugün drone doom adı verilen tarzın kilometre taşı kabul edilen Earth 2 albümünü kaydetti. Uğuldayan feedback ve distorsiyonlarla bezeli gitar seslerinin tekrarlarla oluşturduğu üç uzun parçadan oluşan bu albümü iki kayıt daha izledi.

Hex; Or Printing in the Infernal Method adlı dördüncü albümüyle ikinci dönemi başlayan Earth’ün müziğini karakterize eden yavaşlık, ağırlık, uzun parçalar, tekrar ve uğultu korunmakla beraber işin içine country’nin müzikal öğeleri de girdi. İzleyen albümlerde 60’ların psychedelic müziğinin yanı sıra caz ve rock’ın heyecan verici formlarının etkileri de görülür oldu. 2014 yılında çıkan Primitive & Deadly en fazla vokale yer verdikleri albüm oldu. Mark Lenagan bir parçada eşlik ettiğinin albüm The Wire dergisinin yılın en iyileri seçkisi arasına girmeyi başardı.

Borusan Müzik Evi ve Kod Müzik işbirliğiyle gerçekleşen bu konser, doom metal ve geleneksel rock’tan minimalist müziğe uzanan bir yelpazede müzikseverlerin kayıtsız kalamayacağı bir Nova Muzak etkinliği. Earth konseri öncesi Açık Radyo’nun gedikli programlarından Gece Servisi’nin sahipleri Müge & Necati geceyi ısındıracak.

21.00 Kapı Açılışı
21.00 Açık Radyo’nun Gece Servisi DJ’leri: Müge & Necati
22.00 Earth

- Bifokart Klasik sahipleri ve öğrencilerin %10, Bifokart Gold sahiplerinin %30 indirim hakkı bulunur. Kapıda Bifokart ya da öğrenci kimliğinizi göstermeniz istenecektir.
- Binanın özel mimari yapısından dolayı etkinlik sırasında mekana giriş yapılamamaktadır. Geç gelen izleyiciler, ara olan konserlerde, ilk arada içeri alınır; arasız konserlerde salona giriş mümkün olmayacaktır.
- Etkinlik sırasında fotoğraf makinesi, kamera, cep telefonu ve başka bir cihazla kayıt yapılması kesinlikle yasaktır.
- Etkinlikten önce cep telefonlarınızı kapatmayı unutmayın.
- Borusan Müzik Evi'nin hiçbir yerinde sigara içilmemektedir.
- Borusan Müzik Evi'nin, elde olmayan nedenlerden ötürü, programda değişiklik yapma hakkı saklıdır. Değişikliklerden dolayı satışı yapılmış olan biletler iade edilmez.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT