Easy Star All Stars

Tarihler: 12 Şubat 2011 Cumartesi ~ 12 Şubat 2011 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Ghetto

Ücret: Tam: 45,00 TL, Öğrenci: 35,00 TL - Etkinlik günü bilet fiyatı kapıda 45,00 TL olacaktır.

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Ghetto

Adres: Kalyoncu Kulluk Cad. No: 10 Taksim, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 251 75 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 12, 2011 ~ Şub 12, 2011

http://www.myspace.com/easystarallstars
www.easystar.com

2003 yılında çıkardığı ilk albümü Dub Side Of The Moon ile birlikte kendine reggae camiasında geniş bir yer edinen Easy Star All-Stars, sonradan Radiodread (2006) ve Easy Star`s Lonely Hearts Dub Band (2009) gibi gelmiş geçmiş en popüler albümlerin reggae ve dub versiyonlarına da imzasını atarak başarısını perçinledi.

Dub Side Of The Moon’un üzerinden 7 sene geçtikten sonra, Ekim 2010’da Dubber Side Of The Moon isimli, şarkıların daha farklı, dub versiyonlarının bulunduğu son albümünü yayınladı. Bu albümle kendine yeni hayranlar edinen grup, aynı zamanda takipçilerine de bir kez daha arşivlik bir kayıt sunuyor.

Kalabalık bir sahne şovu, farklı müzik tarzlarının ahengi ve harika vokal armonileri, sizi 12 Şubat’ta GHETTO’da Easy Star All-Stars konserinde bekleyenlerden sadece bir kaçı...

Through musical versatility, instrumental prowess, beautiful vocal harmonies and a superb rhythm section, Easy Star All-Stars has established itself as one of the top international reggae acts. Originally released in 2003, Dub Side of the Moon is the reggae and dub style cover of the Pink Floyd’s “Dark Side of the Moon”, which was followed by Radiodread (2006) and Easy Star`s Lonely Hearts Dub Band (2009).

Seven years on from the original release of Dub Side of the Moon and Easy Star Records have excelled in revisiting and to some extent updating what is now considered a classic reggae record. Dubber Side Of The Moon, which was released in October 2010 is sure to please newcomers to the Easy Star sound and also recharge the interest of those who celebrated the original back in 2003.

DJ Set: Ruffkutz
Visuals by: X-static

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT