Eats Everything

Eats Everything

Tarihler: 29 Şubat 2020 Cumartesi ~ 29 Şubat 2020 Cumartesi 23:00

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Sahnesi

Ücret: Standard - 77,00 ₺ Backstage - 154,00 ₺

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlupsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 29, 2020 ~ Şub 29, 2020

2020’ye damgasını vuracak Sónar Istanbul’a bu sene Eats Everything’in vurucu performansıyla hazırlanıyoruz! Geçen sene Afyonbando’nun sahne aldığı Sonar Istanbul Pre-Event gecesi için 29 Şubat’ta Turkcell Sahnesi’nde buluşalım!

Daniel Pearce, yani bildiğimiz adıyla Eats Everything; kısa süre önce atıldığı elektronik müzik dünyasında derin izler bırakmayı şimdiden başardı. Prodüktör kimliği ve birbirinden başarılı remiksleriyle kendini sahne ışıklarının altında bulan DJ’i bugün Glastonbury’de FatBoy Slim ile b2b çalarken ya da Warehouse Project, Printworks ve Resistance gibi kulüplerde set’in başında bulabiliriz. İlk yıllarında Bristol kulüplerinde jungle ve drum’n’bass setlerine imza atan Eats Everything, çağdaş bir elektronik müzik ve techno üreticisine evrilmesinin ötesinde kendi etiketleri Edible ve EI8HT’i kuran, BBC Radio 1’da kendi radyo programını yayınlayan ve popüler partilerin arkasındaki dahi isim olarak da karşımıza çıkıyor. 2011 yılında yayınladığı “Entrance Song” ile hafızalarımıza kazınan, başarılı, tutkulu, mütevazi ve bir o kadar da renkli DJ’i bizi Sónar Istanbul’a hazırlayacağı gece için 29 Şubat’ta Turkcell Sahnesi’nde buluşuyoruz!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT