Ece Göksu Quartet feat. Neşet Ruaca

Tarihler: 25 Eylül 2019 Çarşamba ~ 25 Eylül 2019 Çarşamba 25 Eylül 2019 21:00

Yer: Zorlu PSM - Touché

Ücret: - 80.25 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Levazım Mahallesi, Koru Sokağı No:2 Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 25, 2019 ~ Eyl 25, 2019
11 yaşında H.Ü. Devlet Konservatuvarı’nda başladığı müzik hayatına New York ve İstanbul’da verdiği konserlerle devam eden Ece Göksu, bu kez dünya çapında bir caz müzisyeni olan Neşet Ruacan’ı "Ece Göksu Quartet feat. Neşet Ruacan” projesi ile 25 Eylül akşamı touchè sahnesinde!

Türkiye’de birçok ilde caz klüplerde, konser salonlarında ve ayrıca uluslararası festivallerde yer alan Ece Göksu, birçok TV ve radyo reklam müziği seslendirdi. 2007 yılında Fulbright bursunu kazandı ve William Paterson Üniversitesi’nden de burs alarak New Jersey’de caz vokal yüksek lisansı yapmak üzere ABD’ye gitti. Burada Nancy Marano, Cecil Bridgewater ve Mulgrew Miller gibi isimlerle çalıştı. Roberta Gambarini ve Jay Clayton’dan özel dersler aldı. Kurt Elling’in workshoplarına katıldı.

Yüksek lisans tezini Billie Holiday’in kompozisyonları ve şarkı sözleri üzerine yazdı. 2012 yılının Aralık ayında ilk solo albümü olan ‘Masal’ DenizBank sponsorluğunda, A.K. Müzik tarafından yayınlandı. Yine aynı yıl efsanevi ‘The Duke Ellington Orchestra’ ile konser yaptı.

2013 yılının Temmuz ayında Uluslararası İstanbul Caz Festivali’nde armonika virtüözü, Grammy ödüllü Grégoire Maret ile konser yaptı. 2013-2014 konser sezonunda Istanbul, İzmir, Antalya ve Eskişehir Senfoni Orkestraları ile solist olarak konserler yaptı. 2014 yılının Şubat ayında Neşet Ruacan ve Volkan Hürsever’le kaydettikleri, caz standartlarından oluşan albümleri “Slow, Hot Wind” Ada Müzik tarafından yayınlandı.

Göksu halen hem Türkiye’de hem yurtdışında konser vermeye devam etmekte, İ.Ü. Devlet Konservatuvarı ve Özyeğin Üniversitesi’nde hocalık yapmaktadır.


Ece Göksu / Vokal
Can Çankaya/ Piyano
Kağan Yıldız / Kontrbas
Berke Özgümüş / Davul

- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe sadece kendi anne ve/veya babalarının refakatinde katılabilirler.- Belirtilen saat etkinlik başlangıç saatidir.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Etkinlik mekanına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.- Etkinliğin türüne göre sessiz olunması ve telefonların kapalı/sessiz konumda tutulması gerekebilir.- Yemek servisi hafta içi 20:30, hafta sonu 21:00’da bitmektedir.- Mekanda masa ve bistro seçeneği vardır.- Masalar paylaşımlı oturma düzenine sahiptir-aynı masayı başka bir izleyiciyle paylaşmak olasıdır.- Loca veya yemek rezervasyonu için lütfen 0212 924 01 28’i arayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT