Eda Baba

Tarihler: 27 Ağustos 2021 Cuma ~ 27 Ağustos 2021 Cuma 27 Ağustos 2021 21:30

Yer: Hayal Kahvesi Mersin

Ücret: 1. Kategori - 67.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: 34. Cadde No:4 Yenişehir Fuar Merkezi YENİŞEHİR Mersin

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 27, 2021 ~ Ağu 27, 2021
Eda Baba En Sevilen Şarkılarıyla 27 Ağustos Mersin Hayal Kahvesi Sahnesi’nde!

Paylaştığı şarkıları samimiyeti esas alan kendine has yorumlama üslubu ile daha çok Youtube ve diğer sosyal medya ağları üzerinden yayınlayan bağımsız müzisyenlerden Eda Baba konserlerinde dinleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. 

Müziğe küçük yaşlarda başlayan ve 13 yıldır müzik sahnesinde olan Eda Baba, 2019 Şubat ayında piyasaya sürdüğü ilk solo albümü “Bir Küçük Tebessüm”ün ardından ikinci solo albümü “Can Suyu”nu Temmuz 2020’de dinleyicisiyle buluşturdu. Albümde, daha önce EdaBaba’dan dinlenen ve çok sevilen “Beni Vur”, “Her Şey Seninle Güzel”in yanı sıra 1970’li yıllarda Funda’dan dinlediğimiz “Çaresizim” isimli parçalar, müzisyenin yorumu ve güncel düzenlemeleriyle dikkatleri çekiyor. Her tarzdan müzik dinleyicisinin dikkatini çekecek düzenlemeler ve yoğun duygular hissettiren sözleriyle bu şarkılar, müzisyenin yolculuğundaki mihenk taşlarından biri oluyor. 

Eda Baba mutlu melodilerle süslediği sözleri akustik bir sound ve yorumla müzikseverlerle buluşturduğu “Yangın Yeri” single’ına ek olarak kendi yorumuyla çok sevilen kültleşmiş şarkılardan biri olan “Dilek Taşı’nı yayınladı. Son olarak müzisyen Üner Demir ile seslendirdiği bir Sezen Aksu ve Onno Tunç şarkısı “Düş Bahçeleri”ni yayınladı. Bu şarkıların eşlik ettiği konserlerinde müzisyen, kendi müzikal hikayesini paylaşırken, dinleyicisine Türkiye müzik tarihinde tatlı ve küçük bir yolculuk vadediyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Sosyal mesefa kurallarına uygun şekilde hazırlanan oturma düzeni ile etkinlik gerçekleşecektir.- Katılımcılar izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır.- Organizatör firma uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydıyla etkinliğe almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT