Edith

Tarihler: 14 Aralık 2013 Cumartesi ~ 14 Aralık 2013 Cumartesi 21:00

Yer: Tim Show Center

Ücret: 1. Kategori - 120.00 TL 2. Kategori - 100.00 TL 3. Kategori - 80.00 TL 4. Kategori - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Büyükdere Cad. Derbent Mevkii (Darüşşafaka Kampüsü Yanı) Maslak Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 286 66 86

Faks: 0212 286 66 79

Web: http://http://www.timshowcenter.com

E Posta: info@timshowcenter.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 14, 2013 ~ Ara 14, 2013
Edith

Bol Ödüllü “La Vie En Rose” filminde Edith Piaf’ın sesi Jil Aigrot'dan unutulmaz şarkılar 14 Aralık’ta TİM Show Center'da!

Directo Productions Sunar:

Edith
Efsanevi şarkıcı Edith Piaf’ın ölümünün 50. yılı anısına…

Oliver Dahan’ın bol ödüllü “La Vie En Rose (La MÔME) “Kaldırım Serçesi” filminde Edith Piaf rolünü Marion Cotillard canlandırırken, Jil Aigrot da onun şarkı söylediği sahnelerdeki sesi olur. Piaf’ın şarkılarının yorumcusu olarak filmdeki ve konser sahnelerindeki performansıyla dünya çapında ünlenir. Jil Aigrot, Edith isimli bu yeni gösterisini sahnelemek için 14 Aralık 2013’te TİM Show Center’da…

Gösteri hakkında
Kırk beş dakikalık iki bölümden oluşan gösterinin ilk bölümü, seyircileri Montmartre’a, Paris’in en ünlü, sanat kokan mahallelerine götürüyor. İkinci bölüm Edith Piaf’ın müzik kariyerinde en çok beğenilen şarkılarını seslendirdiği “müzikhol” dönemine vurgu yapıyor. Ayrıca, Piaf’ın hayatından hiç görülmemiş fotoğraflar da sahne şovunda yer alıyor. Jil Aigrot’ya sahnede, piyano, akordeon, bateri ve kontrbasıyla dört müzisyen eşlik ediyor.

Jil Aigrot hakkında
Güney Fransa’nın Cannes şehrinde büyüyen Jil Aigrot, şan derslerine küçük yaşta başlar ve Fransız şarkıları alanında özel eğitim alır. Müzikal sanatçısı olarak kendini geliştirdiği yıllarda özellikle Bizet ve Offenbach gibi bestecilerin operalarına ilgi duyar. Fransa’da, popüler televizyon programlarına çıkmasının ardından üne kavuşur ve Remington Steele dizisinde bir şarkıcıyı oynayarak Pierce Brosnan’la birlikte rol alır.  

La Rue, Avignon Festivali’ndeki Brel est Vivant, Il habite aux Marquises, Les Inchantées, Sur La Butte gibi şovlarda ve Jacques Brel anısına Cannes’da sahnelenen özel bir şovda rol alır. 2006’da Olivier Dahan’ın yönettiği ödüllü film “La Vie En Rose”da Edith Piaf’ın sesi olur. Piaf’ın şarkılarının yorumcusu olarak filmdeki ve konser sahnelerindeki performansıyla dünya çapında tanınan bir sanatçı olur.  LML Music’ten çıkan “Words of Love (Aşkın Kelimeleri)” isimli CD’si, Edith Piaf ve şarkılarına övgü niteliğindedir.

Jil Aigrot  "La Vie En Rose" filminde Edith Piaf şarkılarını seslendirmesini, "tamamen şans eseridir, şanstır!" diye yorumlar:

'Seyircilerim, konserlerimde Edith Piaf şarkılarına yer vermemi istiyorlardı. 2005 Şubatında konsere hazırlanıyordum ve onun hayatı hakkında daha fazla bilgi edinmeye karar vermiştim.

Bir gün, alışveriş merkezindeki kitapçıda ilginç bir ilan gördüm. İlanda, “Bu akşam saat 20.00’de, Arkadaşım, Edith Piaf kitabının yazarı Ginou Richer ile tanışın” yazıyordu. Yazarla mutlaka tanışmam gerektiğine karar verdim ve onu kitapçının içerisinde kitaplarını imzalarken buldum.

Bir tane kitap satın alıp ona imzalatmaya karar verdim çünkü Ginou, Edith’in sekreterliğini yapmıştı. Sıram geldiğinde ona, “La Môme” ile ilgili bir konsere hazırlandığımı söyledim. Benden Edith Piaf’ın şarkılarından birini söylememi istedi. Daha sonra, hiçbir zaman düşünmediğim, cesaretlendirici şu sözü söyledi, “sende onu anımsatan bir şey var”.

Çok geçmeden Ginou beni aradı ve Piaf’ın hayatını konu alan yeni bir film için, ses seçmelerine katılmayı isteyip istemediğimi sordu. Birçok insanla görüşmelerine rağmen hala Piaf’ın sesi olacak kişiyi bulamamışlardı.

11 Kasım 2005’te ses testi için yönetmen ve senarist Olivier Dahan’a gittim. En kısa zamanda benimle bağlantıya geçeceklerini söyledi. Ne kadar “kısa” bir zaman olduğuna dair hiçbir fikrim yoktu. İki saat sonra beni aradılar ve şarkılar üzerine çalışmamı istediler. Bir hafta sonra da resmi olarak Piaf’ın sesi oldum. Hemen, o muhteşem film, “La Vie En Rose” için çalışmaya başladım. Filmde olağanüstü oyunculuk sergileyen Marion Cotillard ile birlikte çalışmaktan da son derece mutluyum.

İnanılmaz yolculuk işte böyle başladı. Paris’te yaşamıyorum, böyle bir film hazırlığı içinde olduklarından hiç haberim yoktu. Sadece kader, şans ve bir kitabevine gidişim beni buraya kadar getirdi ve şimdi tüm dünyaya yapacağım yolculuklar beni bekliyor. Ne inanılmaz bir macera!'


Edith Piaf hakkında

Buğulu ve dokunaklı sesi, yalnızlığı ve ümitsizliği anlatan şarkıları ile uluslararası üne sahip olan Edith Piaf, 1940’lı ve 50’li yılların en popüler Fransız şarkıcılarından biridir. Paris’te, sokak gösterileri yapan bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Piaf, çocukluğunda yoksulluk, hastalık ve geçici körlükle mücadele eder. Kendisine “Kaldırım Serçesi” (La môme Piaf) ismini veren menajeri Louis Leplée tarafından keşfedilene kadar, sokaklarda akrobat gösterileri yapan babasının yanında şarkılar söyler. Küçük Piaf, önce kabare ve varyetelerde, 1936’dan sonra ise radyo çalışmaları ve çıkardığı plaklarla ünlenir. Büyük şöhreti, I. Dünya Savaşı’ndan sonra “La Vie en Rose” şarkısıyla yakalar. 1940’ların sonunda Amerika Birleşik Devletleri’ne düzenlenen sayısız turnelerle şarkısının İngilizce versiyonu da dünya listelerinin ilk sırasına yerleşir. 

Efsanevi sanatçı Edith Piaf’ın ölümünün ellinci yılı anısına, Edith isimli gösterisiyle  14 Aralık’ta TİM Show Center’da sahne alacak Jil Aigrot’nun bu tek  performanslık konserini sakın kaçırmayın.

Basında Jil Aigrot…

Newsweek
“La Vie en Rose” filminde Fransız şarkıcı Edith Piaf’ı canlandıran Marion Cotillard olağanüstü oyunculuğuyla Oscar kazandı. Fakat filmde bir başka muhteşem Piaf daha vardı, hiç görmediğiniz biri: Fransız vokalist Jil Aigrot. 

Movie Maker
Parisli aktris Marion Cotillard, bir Edith Piaf biyografisi sunan “La Vie en Rose” filmindeki oyunculuğuyla Oscar’a aday oluşundan bu yana Tinseltown’un hayran olduğu kişi haline geldi. Fiziksel dönüşümünün yanı sıra Cotillard, Piaf’ın unutulmaz sahne performanslarının yer aldığı bölümlerde, dudak hareketlerini başarılı şekilde şarkılara uydurmasıyla da övgüler aldı. Ancak seyircilerin bilmesi gereken bir nokta vardı ki filmde duyulan şarkılardaki ses Piaf’ın kendi sesi değil, bir başka usta Fransız şarkıcı Jil Aigrot’ya ait idi. Edith Piaf’a beyazperdede, Cotillard ve Aigrot birlikte can verdi. 

The Desert Sun
Pazar gecesi Marion Cotillard’ın “La Vie en Rose”’daki Edith Piaf rolüyle Academy Ödülü’nü alma ihtimali yüksek. Eğer bir konuşma yapması gerekirse, filmdeki Piaf şarkılarının sesi Jil Aigrot’ya da teşekkür etmeli.

- Garanti Bonus Kart sahiplerine % 15 indirim uygulanmaktadır. Bu indirim sadece Ana Gişe ve Perakende Satış Noktaları'nda geçerlidir.
- Tüm yaş grubu çocuklar bilete tabidir.
- Organizasyon firmasının programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT