EDITORS 'presented by %100 Müzik'

EDITORS 'presented by %100 Müzik'

Tarihler: 05 Şubat 2023 Pazar ~ 05 Şubat 2023 Pazar 21:30

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Sahnesi

Ücret: Ön Satış 3. Dönem - Ayakta / Early Bird 3 - Standing - ₺715,00 Ön Satış 2. Dönem - Ayakta / Early Bird 2 - Standing (Tükendi) - ₺605,00 Ön Satış 1. Dönem - Ayakta / Early Bird 1 - Standing (TÜKENDİ) - ₺495,00 Uzak Görüş - Oturmalı (-18) / Long Distance - Seated (-18) - ₺550,00 Kısıtlı Görüş - Oturmalı (-18) / Limited View - Seated (-18) - ₺440,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlupsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 5, 2023 ~ Şub 5, 2023

Birmingham merkezli İngiliz indie rock grubu Editors, 5 Şubat akşamı %100 Müzik katkılarıyla Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’ne geliyor!

2002 yılından bu yana Pilot, The Pride ve Snowfield isimleriyle müzik piyasasında aktif olarak üretimlerini sürdüren ve sonunda Editors ismiyle dünya çapında geniş bir dinleyici kitlesi elde eden grup, Tom Smith (vokal, gitar, piyano), Russell Leetch (bass guitar, synthesiser, back vokal), Ed Lay (davul, perküsyon, back vocal), Justin Lockey (lead guitar), Elliott Williams (tuşlu çalgılar, synthesizers, gitars, and back vokal), ve Benjamin John Power (besteci ve prodüktör) ile üretimlerini sürdürüyor.

“Munich” ve “Blood” gibi kült palçalara ev sahipliği yapan 2005 çıkışlı albümleri “The Back Room” ile büyük çıkışlarını gerçekleştiren Editors, 8 stüdyo albümü ve sayısız tekli ile 20 yıla yakın külliyatlarını zenginleştiren, her zaman sıra dışı işler çıkaran ve dinleyenlerini ‘ters köşe’ yapmayı seven bir grup.

2022 yılındaen yeni teklileri ‘Karma Climb’ı Berlin adresli, Paris kökenli DJ/prodüktör Jennifer Cardini ve prodüktör Damon Jee yapımı remix’ini, Türkiye’de GRGDN müzik temsilciliğinde, [PIAS] etiketiyle yayımlayan Editors, “EBM” albümüyle, 17 yıllık bir kariyere rağmen değişken kalmayı başarmış, Birleşmiş Krallığın en ilgi çekici ve uzun ömürlü oluşumlarından birinin yeni evresini sunuyor.

Editors grubunun 6 albümü de, ikisi bir numara olmak üzere Birleşmiş Krallık top 10 listesine girmiş, çıkış albümleri The Back Room, Mercury ödülüne aday gösterilmiştir. En son turneleri, 2020’de OVO Arena, Wembley’de şu ana kadarki en büyük konserlerine yer vererek, büyümeye devam eden seyirci kitlelerinin işareti oldu. İngiltere dışarısında da birçok başarıya imza atan grup, aşağıdaki Avrupa Turnesi tarihlerinin de gösterdiği üzere, büyük sıklıkta Avrupa ve ötesinde ful kapasite konserlere imza attı.

Başarılarının dayanıklılığının arkasındaki belki en önemli ekten, vizyonlarında taviz vermeden sound’larını sürekli geliştirebilmiş olmaları. Ve “Heart Attack”i gösterge olarak alırsak, kariyerlerinin yeni sayfasında da bu trend devam edecek gibi gözüküyor.

Daha önce altıncı albümleri Violence'a ek prodüksiyon sağlayarak Editors’la çalışmış Benjamin John Power, yaratıcılıkta durmak bilmeyen bir grubun yeni, cesur bir evresine katkıda bulunmak adına Tom Smith, Justin Lockey, Elliott Williams, Russell Leetch ve Ed Lay’e katılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT