Eelke Kleijn

Eelke Kleijn

Tarihler: 31 Ocak 2020 Cuma ~ 31 Ocak 2020 Cuma 31 Ocak 2020 22:00

Yer: Kastel

Ücret: Ayakta - 56.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 31, 2020 ~ Oca 31, 2020
2018 yılının Kasım ayında Mixmag Türkiye lansman partisi kapsamında Türkiye’deki müzikseverlerle buluşan Eelke Kleijn, Future Forward x Astra Events ev sahipliğinde 31 Ocak’ta Istanbul Kastel’de.

2000'li yılların başından itibaren adını sıkça duyurmaya başlayan Eelke Kleijn, büyüleyici progressive house müziği melodik ritimlerle birleştirerek dans müziğinde kalıcı bir iz bırakmaya devam etti. Armada, Eskimo, Toolroom, Suara, Ultra, EMI ve Spinnin’ gibi müzik şirketlerinin yanı sıra kendi plak şirketi DAYS like NIGHTS ile de büyük başarı yakalayan sanatçı, “Moments of Clarity” albümü ile şimdiye kadarki en geniş spektrumlu işini yarattı.Albümde yer “1,000 Lights” parçası, Burning Man kurucusu Larry Harvey’in anısına yapılan ve 670 drone cihazından oluşan sanat eserinin bir parçası olarak tarihe geçmişti.Eelke Kleijn, bir yıl aranın ardından 31 Ocak’ta İstanbullu müzikseverlerle buluşacak.

- 18 yaş sınırı vardır- Organizatör firma uygun görmediği kişileri bilet ücretlerini iade etmek koşulu ile etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Çalınan ya da kaybolan biletin yenisiyle değiştirilmesi veya para iadesi mümkün değildir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT