Efsun

Tarihler: 12 Mart 2011 Cumartesi ~ 12 Mart 2011 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: İndigo

Ücret: 28,50 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, İndigo

Adres: İstiklal Cad. Akarsu Sok. Mısır Ap. No:1-2-4-5 Taksim, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 12, 2011 ~ Mar 12, 2011

İlk albümü “Duy Sesimi” ile sesini duyuran Efsun, dört yıl aradan sonra yeni albümü “Sessiz Olmalıyım”ı ile müzikseverlerin karşısında. 12 Mart 2011 Cumartesi İndigo`da yapılacak olan Efsun`un albüm lansman konserinde eski ve yeni albümden parçalarını seslendirecek.

Efsun, ‘Yavaş yavaş’ şarkısında, aşkın büyülü doğası içinde kendini kaybeden, kimliğini sevdiği uğruna yok eden, ilişkide hem eksik hem de kırgın kalan tarafın dönüşümünü anlatıyor.

Efsun`un büyülü sesi ve dramatik melodileri, bol gitarlı ve zengin armonileriyle, bizi rock sahnesinde görkemli bir sounda davet ediyor.

İlk albümünde, yaşama daha güvenli sulardan bakan Efsun, 2. albümünde gerek yaşamın can yakan yönlerinde, gerek aşkın kırgın öznesi olarak kendiyle yüzleşmekten çekinmiyor.

Efsun, aşkın tüm mevsimlerinden izler taşıyan şarkı sözlerinin yanında, yeni çağın dayattığı insanlık hallerini sorgulayan alternatif parçaların da yer aldığı "Sessiz Olmalıyım" albümüyle, kadın şarkı yazarları arasında güçlü bir soluk olarak dikkat çekiyor.

uyarılar
Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği müşterileri bilet parasını iade etmek koşuluyla mekana almama hakkına sahiptir.
Belirtilen saat kapı açılış saatidir.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT