Efterklang

Tarihler: 27 Kasım 2010 Cumartesi ~ 27 Kasım 2010 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta: 33,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Babylon

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel, Asmalımescit Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 27, 2010 ~ Kas 27, 2010

Efterklang Danca “Hatıra” demek. 2000 yılında Kopenhag’da kurulan indie-pop dörtlüsü Efterklang ise, farklı enstrümanları elektronik müzik ile bir araya getirerek tamamen kendilerine has bir türün öncüsü olan sıra dışı bir müzik grubu. Ünlü İngiliz bağımsız plak şirketi 4AD’den son albümlerini “ Magic Chairs”i yayınlayan grup, çalışmalarında kullandıkları yaylılar, üflemeli çalgılar, koro ve konuk vokalistler ile ortaya çıkardıkları güçlü müzikleri sayesinde kısa sürede kendilerine geniş bir hayran kitlesi kazandı. İkinci albümleri Parades ise Clash magazine tarafından en iyi albümler arasında gösterildi.

Stüdyo kayıtlarında 30 kişilik koro ve farklı seslere sahip vokalistlerden yardım alarak değişik çalışmalara imza atan Efterklang, diğer grupların aksine yıllar geçtikçe müziklerinde sadeleşmeyi seçiyor, bu yüzden son albümleri “Magic Chairs” için birçok eleştirmen çok daha organik ve rock’n’roll şeklinde yorumlar yapıyor. Aynı zamanda kendi plak şirketleri Rumraket’i de geçtiğimiz sene hayata geçiren grup, bu şirketin bünyesine de Grizzly Bear ve Amiina gibi farklı türlerden güçlü isimleri katmayı başardı. Kendi tarzlarından vazgeçmeyen grup artık alametifarikaları haline gelmiş indietronica formüllerini, bitmeyen enerjileri ve içgüdüsel ahenkleri ile yaşatmaya devam ediyorlar.

Sahnedeki sıcak ve samimi tavırlarıyla, izleyenleri de performanslarının içine çeken Efterklang’ın Babylon’da vereceği bu özel İskandinav soslu indie-pop performansını kesinlikle kaçırmayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT