Ege ve Cem Arslan Hayranları İle Deposite Outlet Merkezi`nde Buluşuyor

Tarihler: 15 Ekim 2010 Cuma ~ 15 Ekim 2010 Cuma - Saat: 17:00

Yer: Deposite Outlet Merkezi Açık Sahne

Ücret: Ücretsizdir.

Adres: Atatürk Bulv. İkitelli İstanbul Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 15, 2010 ~ Eki 15, 2010

EGE VE CEM ARSLAN HAYRANLARI İLE DEPOSİTE OUTLET MERKEZİ`NDE BULUŞUYOR.

Deposite Outlet Merkezi, Açık Sahne`sinde konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Bu kez konukları Best FM`in de katkılarıyla Türk Pop müziğinin güçlü ismi Ege ve radyoların sevilen sesi Cem Arslan. 15 Ekim 2010 Cuma günü saat 17:00’da Cem Arslan`ın Gazor programının Deposite Outlet Merkezi`nde canlı yayını ile başlayacak olan etkinlik, imza gününün ardından Ege`nin konseri ile devam edecek. Sevenleri Ege ve Cem Arslan ile buluşurken, Ege`nin şarkıları ile keyifli dakikalar yaşayacak.

Yüzlerce ünlü Türk ve dünya markasına ev sahipliği yapan Deposite Outlet Merkezi, ünlüleri ağırladığı Deposite Açık Sahne’sinde düzenlediği etkinlere Ege ve Cem Arslan ile devam ediyor.

Gerçek outlet fiyatları ve ekstra sürpriz indirimleri ile kazançlı alışverişin tek adresi haline gelen Deposite Outlet Merkezi, 15 Ekim 2010 cuma günü düzenlediği etkinlik ile ziyaretçileriyle birlikte sonbahara merhaba diyecek. Best FM`in sevilen ismi Cem Arslan`ın Gazor programının Deposite Outlet Merkezi`nden canlı yayını ile başlayacak olan etkinlikte Ege`de konseri ile yer alacak. Cem Arslan ve Ege`nin sevenleri ile buluşacağı etkinlik süresince ziyaretçilere şarkıları ile eğlenceli dakikalar yaşatacak.
Katılımın ücretsiz ve sınırsız olacağı etkinllik Cuma gününüze renk katacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT