Ege’nin İki Yakasından Aşk ve Özlem

Tarihler: 16 Nisan 2018 Pazartesi ~ 16 Nisan 2018 Pazartesi 16 Nisan 2018 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 115.00 TL 2. Kategori - 85.00 TL 3. Kategori - 55.00 TL 4. Kategori - 60 yaş üstü 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://www.crrkonsersalonu.org/

E Posta: info@crrkonsersalonu.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2018 ~ Nis 16, 2018
Ege’nin İki Yakasından Aşk ve Özlem Şarkıları Gül Yazıcı & Lina Alacidou, CRR Konser Salonu'nda...

Selânik’te bir köy düşünün; daracık yollar, bahçe içinde ahşap evler, devamlı akan bir çeşme, küçük bir okul, büyük çınar ağacı altındaki kahvehane, burada yapılan sohbetler ve hemen ilerideki evin odasında genç bir hanımın gözlerini silerek sevdiğine söylediği aşk şarkıları… Ege’nin bir diğer tarafında İzmir’de veya herhangi bir köyde de evler, çeşmeler, köy meydanı, çınar ağaçları aynıdır ve yine seven vardır, yine sevilen vardır. Özlemle söylenen sözler, aşk şarkıları burada da devam etmektedir. 

“Ege’nin İki Kıyısından Aşk ve Özlem Şarkıları” başlıklı konserde Gül Yazıcı ve Lina Alacidou bizlere aşka dair hikâyeler anlatacaklar. Bazen bizleri hüzünlendirecekler, bazen de yüzümüzü güldürecekler. Bizlere, farklı lisanlarda aşktan bahsedecekler.

Gül Yazıcı
İstanbul Kadıköy doğumlu olan Gül Yazıcı, lise eğitimini Özel Kadıköy Kız Koleji’nde tamamladıktan sonra 1991 yılında MGS Merkezi’nde müzik eğitimine başlamıştır. Öğrencilik yıllarından itibaren Cinuçen Tanrıkorur başta olmak üzere Alâeddin Yavaşça, Süheyla Altmışdört, Melahat Pars, Sadun Aksüt ve Muazzam Sepetçioğlu’dan makam, repertuvar, müzik tarihi, usûl, tavır ve edebiyat öğrenen Gül Yazıcı 2002 yılında TRT İstanbul Radyosu’nda kadrolu solist olmuştur.

Lina Alacidou
Yunanistan’da “Müzik Bilimi ve Sanat” bölümünde okudu. 2004 – 2012 yılları arasında klasik piyano ve müzik teorisi dersleri aldı. Son 3 yıldır rebetiko ve geleneksel Yunan şarkılarına ağırlık veren sanatçı “Anfan Gkate” isimli müzik grubuyla sahne almaya devam ediyor.

- Konser başladıktan sonra gelen misafirlerimiz balkon kısmına alınacaktır.- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir. 7 yaş altı salona alınmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT