Ekim Festivali - Kombine

Tarihler: 13 Ekim 2018 Cumartesi ~ 13 Ekim 2018 Cumartesi 13 Ekim 2018 16:00

Yer: UNIQ Açıkhava Sahnesi

Ücret: Yakında - Yakında

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 13, 2018 ~ Eki 13, 2018
İstanbul’un ilk ‘Ekim Festivali Birlikte Güzel’ için geri sayım başladı. Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilecek ‘Ekim Festivali Birlikte Güzel’ ile 13-14 Ekim’de UNIQ İstanbul’da yepyeni bir festival deneyimi yaşanacak.

İstanbul’un merkezinde yemyeşil doğasıyla birbirinden özel etkinliklere ev sahipliği yapan UNIQ İstanbul, Türkiye’de ilk kez düzenlenecek olan ‘Ekim Festivali Birlikte Güzel’ ile yine eğlenceli bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Ziyaretçilerin 2 gün boyunca yaşayacağı festival coşkusunun farklı tecrübelerle renklendirileceği ‘Ekim Festivali Birlikte Güzel’de keyifli aktiviteler yer alıyor. Değişiklik arayanlar için özel tadımların hazırlanacağı festivalde katılımcılar samimi bir ortamda dünya standartlarında bir festivalin coşkusunu deneyimleyecek. Ziyaretçiler içeceklerini yudumlarken bir anda Alman Bandosu ve sevdiği bir grubun performansı ile karşılaşma şansına sahip olabilecek. Festival ruhuna uygun olarak eğlenceli dekorlarla hazırlanan alanda iddialı yarışmalar ve sürprizler ile festival mutluluğu ikiye katlayacak. Ana Sahne, Çadır Sahne ve Gezici Orkestraları ile 13-14 Ekim’de Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilecek ‘Ekim Festivali Birlikte Güzel’ ile ziyaretçiler en neşeli anlarını paylaşacaklar. 

Gün boyu sürecek tadımlar, yarışmalar ve müzik ziyafeti ile daha önce görülmemiş bir festival deneyimi sunacak olan UNIQ İstanbul, meraklılarını bu samimi anlara ortak olmaya davet ediyor.

- Kapı açılış saati 14:00'dır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Etkinlik alanına giriş-çıkış yapılmamaktadır.- Etkinlik her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir.- Organizatör firma programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Etkinlik alanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.- Etkinlik alanına yiyecek içecek ile giriş yasaktır.- Her 20 dakikada bir İTÜ Ayazağa Metro çıkışı, Windowist karşısından ring servisi bulunmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT