Electric Playground: Marshmello

Electric Playground: Marshmello

Tarihler: 03 Temmuz 2019 Çarşamba ~ 03 Temmuz 2019 Çarşamba 03 Temmuz 2019 16:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: Balkon - 750.00 TL - (Sınırlı Sayıda) Balkon - 550.00 TL (Sınırlı Sayıda) - Tükendi Sahne Önü - 350.00 TL Sahne Önü - 300.00 TL (Sınırlı Sayıda) - (Tükendi) Standart - 200.00 TL Standart - 190.00 TL (Sınırlı Sayıda) - Tükendi Standart - 166.50 TL (Sınırlı Sayıda) - Tükendi

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 3, 2019 ~ Tem 3, 2019
Marshmello İlk Kez İstanbul'da!

"Electric Playground", Marshmello ve Kungs ile 3 Temmuz’da KüçükÇiftlik Park'a geri dönüyor! Sürpriz isimler ve eşsiz bir görsel show ile “Electric Playground” Epifoni ve Charm Music organizasyonuyla yeniden müzikseverlerle buluşuyor.

22:30 Marshmello
20:45 Kungs
19:30 Burak Yeter
18:00 DJ Funky “C"
17:00 Emre Yönter
16:00 DJ Sisters

Geçtiğimiz yıl "The Chainsmokers", "Lost Frequencies", "Mahmut Orhan" ve "DJ Funky 'C' " 'nin performansları ile her yaştan binlerce müzik severi tüm gün dans ettiren festival, bu yıl ikinci kez yine dünya dans müziğinin starlarını İstanbul'a getiriyor.

10 dakikada 10 milyon izleyici!

Fortnite oyunundaki canlı performansıyla 10 milyon kişi tarafından izlenen ve tüm dünyanın gündemine oturan gizemli bir sanatçı... Beyaz kaskı, siyah çarpı işaretli gözleri ve sevimli gülüşüyle tüm dünyayı etkisi altına alan bir müzisyen... Kariyerine yapımcılık ve DJ'liği aynı anda sığdıran Marshmello, görüntüsünü gizleyerek müziğin ön planda olduğu bir marka yaratıyor ve dünya listelerinde hızla yükselmeye devam ediyor. Kendi projeleriyle müzik piyasasını kasıp kavuran Marshmello, aynı zamanda Skrillex, Diplo, Justin Bieber, Avicii, Zedd ve Ariana Grande gibi isimlerle birlikte hitlere imza atıyor. "Sadece iyi müzik yapmak istiyorum." diyen Marshmello’nun tüm dünyada biletleri günler öncesinden tükenen turnesinin en yeni ayağı İstanbul olacak. Dans dolu, eşsiz bir güne hazır olun!

KUNGS ilk kez İstanbul'a geliyor!

Kungs, müzik kariyerine henüz beş yaşındayken ailesinin ona verdiği bir djembe ile başladı. Dans müziği ve pop dünyasının en büyük yıldızlarından biri olan ve sadece 21 yaşındaki  bu genç müzisyen, gerçek bir müzikal yeteneğe sahip. Duymayanın kalmadığı, küresel bir hit olan “This Girl” parçası 45 ülkenin müzik listelerinde 1 numaraya yerleşti ve düzinelerce ülkede ilk 10’da yer aldı. “Yılın En İyi Elektro Albümü” ödülünün yanı sıra, “Yılın DJ'i” ve “En İyi Fransız DJ” ödüllerine de layık görüldü. Kungs, Coachella, Tomorrowland, ULTRA Miami gibi dünyanın en büyük festival ve mekanlarında sahne aldı ve şimdi Istanbul’da!

"Electric Playground", Power FM ve Power TV’nin medya sponsorluğunda , popüler müziğin yerli-yabancı en “hit” temsilcilerini ağarlamaya hazırlanırken festivalin merakla beklenen diğer sürpriz isimleri pek yakında açıklanacak. Takipte kalın!

- Avantajlı biletler sınırlı sayıdadır. Avantajlı biletlerin tükenmesinin ardından fiyatlar değişecektir. Organizatör, bilet fiyatlarında her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Her yaştan katılımcı bilete tabidir.- Biletler sadece resmi satış noktalarından satın alınmalıdır. Bu noktalar dışında satın alınan biletler etkinliğe giriş yapamayacaktır.- Biletler devredilemez. İade edilemez. - Kaybolan biletlerde Biletix ve organizatörün sorumluluğu bulunmamaktadır. Kayıp bilet için yenisi basılmayacaktır.- Etkinlik girişinde kimlik kontrolü olacağından kimlik kartlarınızı yanınızda bulundurmanız zorunludur.- Etkinlik için internet ve çağrı merkezinden satın alınan biletlerin akşam gişe yoğunluğuna kalınmaması için önceden teslim alınması gerekmektedir.- Tüm etkinlik katılımcıları,  bilekliğinin geçerlilik süresi boyunca bileğinde kalmasından ve sağlamlığından sorumludur. Çıkarılan veya zarar gören bileklikler yenisiyle değiştirilmeyecektir.- Organizasyon şirketi, öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Organizasyon şirketi, uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.- Güvenlik personeli, etkinlik alanına giren herkesi güvenlik aramasına tabii tutacaktır.- Etkinlik mekanına profesyonel kamera, fotoğraf makinesi, ses kayıt cihazı v.b. sokmak yasaktır.- Etkinlik alanında geniş yelpazede yiyecek ve içecek satışı mevcut olacaktır. Dışarıdan yiyecek ve içecek getirmek kesinlikle yasaktır.- Etkinlik alanına kesici, yanıcı, parlayıcı, patlayıcı ile lazer v.b. şeyler sokmak yasaktır.- Etkinlik alanına cam şişe sokmak yasaktır. Bulunması halinde toplanacaktır.- Etkinlik alanına ilaç sokulması yasaktır. İlaçlar kapıda toplanacaktır. - Her türlü risk bilet sahibinindir. Organizatör ve etkinlik alanı herhangi bir kayıp veya hasar için  sorumlu tutulamaz.- Etkinlik alanında özel araçlar için otopark hizmeti verilmeyecektir.  - Etkinlik açıkhavada gerçekleşmektedir.- Etkinlik her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir.- Aşırı ve yüksek sesli müziğe maruz kalmak, duyma bozukluğuna sebep olabilir.- Etkinlik sırasında Strob (flaş) ışıklar kullanılabilir. Strob ışık, epilepsi öyküsü olan bazı kişilerde epileptik nöbetlere yol açabilir.- Bilet sahibi herkes, seyircinin bir parçası olarak görüntü ve ses kaydının alınmasına müsaade etmiş sayılır. - Festival alanı, engelli erişimi için zorluklar içermektedir. İhtiyaç durumunda lütfen bizimle önceden iletişime geçiniz. - Etkinlik alanına giriş yapıldıktan sonra çıkış yapılması halinde tekrar giriş yapılamamaktadır. Tekrar giriş yapılabilmesi için bilet satın alınması gerekmektedir.- Balkon alanı sahneyi en iyi görüş açısına sahip olup Balkon alanına bilet satın almış kişiler ayrıcalıklı giriş ve Sahne Önü de dahil olmak üzere tüm alanları kullanma hakkına sahiptir.- 18 yaşının altındaki seyircilere farklı renk bileklik uygulanacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT