Electro – Balkanica `Kiril + Live Band`

Tarihler: 20 Mayıs 2009 Çarşamba ~ 20 Mayıs 2009 Çarşamba - Saat: 22:00

Yer: Ghetto

Ücret: 25-15 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Ghetto Gişe

Adres: Kalyoncu Kulluk Caddesi, 10 Beyoğlu 34440 İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 251 75 01 - www.ghettoist.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 20, 2009 ~ May 20, 2009
Electro – Balkanica “Kiril + Live Band”
Kiril Džajkovski, uluslararası arenada Balkanlar’ın en iyi elektronik müzik sanatçısı ve yapımcısı, Hatta 21. yüzyılın Tchaikovsky’si olarak da tanınıyor. 1980’lerin başında Milčo Mančevski ile birlikte Sosyalist Makedonya’nın ilk elektronik gruplarından olan Bastion’u kurup, ardından Makedonya’nın en ünlü grubu Leb I sol ile birlikte tüm Balkanları ve Avrupa’yı kapsayan turnede çaldı. 90’larda Balkanlar’daki karışıklık üzerine soluğu Avustralya’da alan ünlü kompozitör; Avustralya’ya gidene kadar icra ettiği elektronik müziği Balkan etnik çalgılarından elde ettiği seslerle kombine etti ve ortaya onu tanıdığımız Kiril Dzajkovski müziği çıkmaya başladı. 2000 yılında elektronik öğelerle Makedon etnik müziğinin kombinasyonu olan “Homebound” adlı bir albüm çıkaran Kiril, bu albüm ile dünyanın her yerinden olumlu eleştiriler aldı ve Hırvatistan’da yılın albümü seçildi.

Kiril Dzajkovski‘nin rüştünü ispatlaması “The Great Water(Yağmuru Beklerken)” adlı filmin müzikleriyle gerçekleşti. 2005′te yapılan film festivallerinin pek çoğunda bu filmin yılın en iyi film müziği ödülü almasına şaşırmak çok zor.

Tarih: 20 Mayıs Çarşamba 2009
Saat: 22:00
Ücret: 25-15 TL
Myspace: www.myspace.com/kirildzajkovski

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT